Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Kruiser 1040 OK

Deze sportief gelijnde Smelne Kruiser is een motorjacht met open kuip en comfortabele accommodatie voor 2 personen. Compleet uitgevoerd exemplaar.

Welkom aan boord van de Smelne Kruiser 1040 OK, een gemakkelijk toegankelijk motorjacht met een prettig vaargedrag en stabiele ligging. Vanuit de brede gangboorden of vanaf het zwemplateau, via de spiegeldeur, is de open kuip toegankelijk. De open kuip is in 2023 voorzien van een nieuwe luxe kuiptent. De open kuip is ingedeeld met twee kuipbanken met daarin, onder de gangboorden en onder de kuipvloer een zee aan bergruimte voor al uw opbergbehoeften.

Het interieur is bereikbaar via de openslaande kuipdeuren. De salon, op gelijk niveau aan de open kuip, is licht en kan zeer goed geventileerd worden dankzij het schuifdakluik en diverse klap- schuiframen. De comfortabele salonbank nodigt uit om ontspannen te genieten van de omgeving, terwijl de schipper zijn manoeuvres uitvoert vanaf de overzichtelijke stuurstand.

In het voorschip is een compleet uitgevoerde keuken voor het bereiden van de lekkerste bootmaaltijden, een comfortabele slaapplaats en praktisch ingerichte sanitaire ruimte met elektrisch toilet en was-/douchemogelijkheid.

Alle ruimtes aan boord zijn doordacht ingedeeld en waarbij alle ruimte optimaal benut is en er tal van slimme opbergruimtes aanwezig zijn.

Naast de opsomming van specificaties in de specificatielijst zijn ook de volgende items het (extra) benoemen waard; spiegeldeur, schuifdakluik in salon, in 2023 vernieuwde kuiptent met horren, zonnepanelen met laadregelaar, dimmer op salonverlichting, achteruitkijkcamerasysteem, wintertent voor over gehele vaartuig, jaarlijks (motor-)onderhoud gehad, onderwaterschip gestraald en van nieuwe coating/antifouling voorzien in 2024.

Waar u ook bent; deze Smelne Kruiser 1040 OK nodigt uit tot een ontspannen verblijf op het water waarbij alle comfort aan boord aanwezig is voor een heerlijke dagtocht, weekend verblijf op het water of zelfs langere tochten door Europa.

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1040 OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1995

Afmetingen:

10.40 m x 3.45 m x 0.95 m

Motor(en):

Perkins, M135, 135 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom