Jachtmakelaardij

logo emci

Vedette Brutus 8.50 BR2-XL

Stoere, opvallende en comfortabele cabin sloep van bekende Vedette werf.

De Vedette Brutus is een opvallende verschijning, klassiek gelijnd maar voorzien van alle hedendaagse gemakken. De robuuste steven, het terugvallende boeisel en opvallende bolders zijn een duidelijke signatuur en maken de Vedette Brutus een echte eyecatcher!

De Vedette Brutus is stoer, robuust en heeft excellente vaareigenschappen, zoals u van Vedette gewend bent. U heeft vanuit de ruime kuip een perfect zicht op het vaargebied. Zittend achter de stuurconsole is het besturen van de Vedette Brutus zeer gemakkelijk en staat u in nauw contact met de overige bemanning aan boord.

De cabin is luxe ingetimmerd met modern mahoniehout, afgewerkt met witte panelen en een Infinity vloer. De indeling is zeer praktisch waarbij een perfecte balans is gevonden in comfort, gebruiksgemak en bergruimte. De compacte keuken is toch zeer compleet met 2-pits gascomfort, compressorkoelkast, spoelbak en bergruimte. De sanitaire ruimte is voorzien van een badmeubel en elektrisch toilet. In de boeg is een comfortabel V-bed en zelfs aan een dinette is gedacht.

Voor een cabin sloep is deze Vedette Brutus zeer compleet uitgevoerd. Naast de al zeer complete specificatielijst zijn ook de volgende items het (extra) benoemen waard; metallic stone gray gespoten romp, dubbelwandige verschansing rondom, ingenieus klapbaar buisframe van kuiptent, verwarmingsuitstroom in zowel cabin als open kuip, Fusion multimediasysteem met koppeling aan Axiom scherm en extra luidsprekers in open kuip, oriëntatieverlichting in open kuip, luxe dimbare LED verlichting in cabin, Corean keukenwerkblad, USB-laadpunt in cabin, horren + regenkapjes t.b.v. patrijspoorten, Ocean Air combirolo (hor + verduistering) t.b.v. dakluik.

Of u nu gewoon ‘even’ aan boord van een mooie zomer avond wil genieten, een dagtocht maakt of zelfs een weekend / langer verblijf aan boord in gedachten heeft; deze Vedette Brutus nodigt uit om aan boord te genieten en heerlijk tot rust te komen.

Deze Vedette Brutus demo is nu beschikbaar, zeer aantrekkelijk geprijsd en wordt geleverd met 1 jaar Vedette werfgarantie.

Merk:

Vedette

Type:

Brutus 8.50 BR2-XL

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2022

Afmetingen:

8.50 m x 2.75 m x 0.82 m

Motor(en):

Nanni, N4.65, 65 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom