Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Smelne Kruiser 1040 OK naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Smelne Kruiser 1040 OK

De Smelne Kruiser 1040 OK is een sportief model, stalen, open kuip motorkruiser met comfortabele accommodatie voor 2 personen.

Stap aan boord van dit gemakkelijk toegankelijke motorjacht en geniet vanuit de open kuip van de omgeving. De open kuip is voorzien van vaste kuipbank met daarin en onder de kuipvloer een zee aan bergruimte voor al uw opbergbehoeften. De kuiptent geeft beschutting bij alle weersomstandigheden en bij het openen van de 4 openslaande kuipdeuren creëert u één grote leefruimte met de salon. De salon is voorzien van een comfortabele salonbank met daartegenover een kastenwand en de binnenstuurstand. In open verbinding met de salon, één niveau lager, is de keuken. Tegenover is een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. In het voorschip is een semi-afsluitbare slaaphut voorzien van V-bed met vulstuk. Alle ruimte aan boord is praktisch ingedeeld en beschikt over voldoende bergruimte.

Deze Smelne Kruiser 1040 OK ligt stabiel in het water en heeft prettige vaareigenschappen. Dankzij de boeg- en hekschroef, met afstandsbediening, is ze uiterst wendbaar en manoeuvreert u haar met gemak op iedere gewenste ligplaats. Door de jaren heen is deze Smelne Kruiser 1040 OK, qua techniek, up-to-date gehouden en zijn een recentere acculaders, omvormer, hekschroef, afstandsbediening voor boeg- en hekschroef, compressorkoelkast, boiler, verwarming, elektrisch toilet, etc. ingebouwd.

Waar u ook bent; deze Smelne Kruiser 1040 OK nodigt uit tot een ontspannen verblijf op het water waarbij alle comfort aan boord aanwezig is die u mag verwachten.

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1040 OK

Vraagprijs:

€ 79.600,-

Bouwjaar:

1990

Afmetingen:

10.40 m x 3.45 m x 1.00 m

Motor(en):

Volvo Penta, MD31A, 62 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Smelne Kruiser 1040 OK

Subject:
* Verplicht veld