Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Smelne Kruiser 1280S naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Smelne Kruiser 1280S

Beleef vaarplezier met de Smelne Kruiser 1280S. Een stijlvol, comfortabel en betrouwbaar stalen achterkajuit motorjacht met mooie specificaties.

Ontdek de perfecte combinatie van vakmanschap, luxe en comfort met deze Smelne Kruiser 1280S. Dit stalen knikspant motorjacht staat bekend om de hoogwaardige bouwkwaliteit, stijlvolle afwerking en tijdloze design. Op een lengte van 13 meter biedt deze Smelne alles wat u zoekt in een betrouwbaar en elegant motorjacht.

Deze Smelne Kruiser 1280S is goed toegankelijk en heeft brede gangboorden met dubbele RVS railing en diverse RVS handrailingen rondom. Dit geeft u en uw bemanning een veilig en zeker gevoel.

Vanaf het ruime achterdek heeft u een perfect uitzicht rondom en manoeuvreert u vanaf de midscheepse stuurstand terwijl met u de overige bemanning geniet vanaf de vaste dekbanken. Om de leefruimte nog eens extra te vergroten en de zomeravonden extra lang in de buitenlucht te kunnen genieten is er een XL-cabriokap rondom het achterdek geplaatst.

Aan boord ervaart u het warme, luxe interieur met hoogwaardige materialen zoals teakhout, lederen bekleding en ergonomisch ontwerp. De salon is ruim en licht en ingedeeld met kastenwand en comfortabele salonbank die uitnodigt om heerlijk tot rust te komen op het water. In open verbinding met de salon is de volledig uitgeruste kombuis met gezellige dinette. In het voorschip is een slaaphut, voorzien van V-bed met vulstuk en kastruimte. In het achterschip is een centraal toegankelijke sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. In de achterkajuit bevindt zich de ruime eigenaarshut met vrijstaand dubbel bed, veel kastruimte voor het opbergen van al uw persoonlijke spullen en een sanitaire ruimte met douche-/wasgelegenheid ensuite. De indeling is praktisch en zorgt voor optimaal gebruik van de ruimte en is perfect voor ontspanning met uw familie of gasten.

Deze Smelne heeft uitstekende vaareigenschappen en vaart soepel en stabiel, wat bijdraagt aan het vaarplezier. Van de navigatiesystemen tot de technische installatie is alles up-to-date en klaar om direct te vertrekken!

Dit jacht is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar, comfortabel en stijlvol motorjacht. Of u nu rustige binnenwateren verkent of langere tochten maakt over de ruimere wateren, de Smelne Kruiser 1280S biedt u een veilige en aangename ervaring.

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1280S

Vraagprijs:

€ 169.000,-

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

13.00 m x 4.00 m x 1.15 m

Motor(en):

Volvo Penta, TAMD41P, 200 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Smelne Kruiser 1280S

Subject:
* Verplicht veld