Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Proficiat 1010 GL naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Proficiat 1010 GL

Ontdek de Proficiat 1010 GL, een tijdloos vormgegeven stalen motorjacht met mooie specificaties en comfortabel interieur voor 2 personen.

Met een lengte van 10 meter en de slimme indeling biedt de Proficiat 1010 GL een zee aan ruimte om comfortabel aan boord te verblijven met twee personen.

De Proficiat 1010 GL is goed toegankelijk en heeft brede gangboorden met dubbele RVS railing rondom. Het ruime achterdek is bereikbaar vanuit de gangboorden of vanaf het zwemplateau en is voorzien van midscheepse stuurstand en achteringang naar het interieur. De XL-cabriokap vergroot de buitenleefruimte aanzienlijk en zorgt voor voldoende beschutting bij alle weersomstandigheden.

Het interieur is toegankelijk vanaf het achterdek en uitgevoerd in scheeps teak. Het interieur is luxer afgewerkt dan u van de gemiddelde Proficiat kruiser gewend bent. De salon, ingedeeld met comfortabele salonbank met daartegenover een kastenwand, nodigt uit tot ontspannen momenten aan boord. In open verbinding met de salon is de kombuis, uitgevoerd met goed uitgeruste keuken en gezellige L-vormige dinette.
In het achterschip is de eigenaarshut met dubbel bed en sanitaire ruimte ensuite. De sanitaire ruimte is voorzien van elektrisch toilet en was-/douchegelegenheid.
Alle ruimtes aan boord zijn praktisch ingedeeld en voorzien van tal van slimme opbergruimtes.

Ook zijn de volgende items het (extra) benoemen waard; weinig draaiuren, boeg- en hekschroef, special-made RVS mast, RVS fenderkorven t.b.v. 4 fenders, Hakorit stootrand rondom, horren t.b.v. patrijspoorten in AK, lattenbodems onder matrassen, 230V verlichting in bergruimtes en machinekamer op bewegingsmelder, acculader, omvormer, verwarming, boiler, douchemogelijkheid (binnen/buiten), etc.

Of u nu varend de omgeving wil verkennen of gewoon comfortabel wil ontspannen vanaf de ligplaats; deze Proficiat Kruiser 1010 GL is uw ideale partner! 

Merk:

Proficiat

Type:

1010 GL

Vraagprijs:

€ 79.520,-

Bouwjaar:

2005

Afmetingen:

10.10 m x 3.25 m x 0.90 m

Motor(en):

Iveco, 8041 M09, 95 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Proficiat 1010 GL

Subject:
* Verplicht veld