Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Smelne Vlet 1200 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Smelne Vlet 1200

Stoere en robuuste Smelne Vlet 1200 met achterkajuit en rijk uitgevoerde specificatielijst. Een toonbeeld van Nederlands vakmanschap!

Welkom aan boord van de Smelne Vlet 1200, een degelijk gebouwd motorjacht met tijdloos design en klassieke details die toch het nostalgische gevoel van een vlet geven. De Smelne Vlet is goed toegankelijk en heeft brede gangboorden met solide dubbele RVS railing rondom. Vanuit de gangboorden is het ruime achterdek toegankelijk. Hier heeft u vanaf de midscheepse stuurstand perfect uitzicht over het vaargebied en geniet u met uw opvarenden, die comfortabel plaats kunnen nemen op de vaste dekbanken, van de omgeving. De recent vernieuwde cabriokap zorgt voor voldoende beschutting bij alle weersomstandigheden.

Op een lengte van net geen 13 meter biedt deze Smelne Vlet 1200 royale leefruimtes, zowel binnen als buiten. De ruime en lichte salon, volledig uitgeruste keuken, praktische sanitaire ruimtes en comfortabele slaapvertrekken maken ieder verblijf aan boord tot een luxe ervaring. Het interieur is toegankelijk vanaf het achterdek en uitgevoerd in scheeps teakhout, afgewerkt met massief lijstwerk en voorzien van frisse, recent vernieuwde, lichte lederen bekleding. Aan boord van deze Smelne Vlet 1200 ervaart u het genot van varen in stijl en comfort!

Deze Smelne Vlet 1200 zal gegarandeerd de aandacht trekken, waar u ook vaart! Of u nu rustige tochten over de binnenwateren of avontuurlijke reizen langs de kust gaat ondernemen, de Smelne Vlet 1200 biedt u de perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit. Dankzij de stabiele multiknikspant romp met slingerkielen, krachtige motorisering en plezierige vaareigenschappen geniet u van een betrouwbare vaartocht, ongeacht de weersomstandigheden.

Naast de al zeer rijk uitgevoerde specificatielijst zijn de volgende items het extra benoemen waard; hydraulische boeg-/ en hekschroef, zwaardere acculader/omvormer, generator, elektrisch koken, centrale verwarming, dubbel glas, 490 Watt zonnepanelen, dubbele dekbank met vulstuk op achterdek, dubbel dakluik in voorkajuitdak, combi rollo’s t.b.v. dakluiken, spiegelluik in achterkajuit, horren t.b.v. patrijspoorten, lattenbodem onder matras in AK, kluisje, interieurverlichting in LED, cabriokap (over stuurstand) vervangen augustus 2024, salonbank + dinette bekleding vernieuwd september 2024.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1200

Vraagprijs:

€ 179.000,-

Bouwjaar:

1999

Afmetingen:

12.75 m x 4.15 m x 1.15 m

Motor(en):

Iveco, 8061 M14, 145 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Smelne Vlet 1200

Subject:
* Verplicht veld