Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Alm Variant 1300 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Alm Variant 1300

De Alm Variant 1300 is een stoer open kuip motorjacht met comfortabel interieur, 2 slaaphutten en zeer geschikt voor langer verblijf aan boord.

Ontdek de Alm Variant 1300, een motorjacht dat iedere schipper zal verrassen! Met het stoere ontwerp, goede vaareigenschappen en grote mate van comfort aan boord biedt dit jacht de ideale basis voor een prachtige tijd op het water.

Stap aan boord van de ruime open kuip, die toegankelijk is via de spiegel of vanuit de brede gangboorden. Vanuit de open kuip geniet u met uw opvarenden van de omgeving terwijl u het schip manoeuvreert vanaf de tweede besturingsmogelijkheid. Het overhangende dak zorgt voor een perfecte beschutting bij alle weersomstandigheden.

Het interieur is toegankelijk vanuit de open kuip en vervaardigd uit scheeps teakhout, de vele  lichtinval en afwerking in tijdloze aardetinten zorgen voor een prettige ambiance. De gezellige zithoek, in het stuurhuis, nodigt uit tot ontspannen momenten. Tegenover de zithoek is een kastenwand en binnenstuurstand. Vanuit het stuurhuis is perfect uitzicht rondom.
In het voorschip is de volledig uitgeruste kombuis met gezellige rondzit en keuken die perfect is voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De twee comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer zijn centraal toegankelijk vanuit de kombuis. Er is er voldoende ruimte voor het hele gezin of voor het varen met gasten/vrienden.

De Alm Variant 1300 biedt een grote mate van comfort, dit dankzij de TOP Windows kunststof raamprofielen met dubbel glas, TOP Windows patrijspoorten (2022 vernieuwd) en centrale verwarming. Dankzij de voorzieningen als generator, omvormer, 1.200 Watt (!) zonnepanelen, wasmachine en droger bent u grotendeels niet van de voorzieningen van land afhankelijk. Het geheel staat strak in de lak (2022 opnieuw gespoten).

Of u nu een langere reis plant of permanent aan boord wil verblijven, de Alm Variant 1300 biedt de veelzijdigheid die u nodig heeft. Met voldoende opbergruimte en diverse voorzieningen is dit motorjacht perfect voor een heerlijk en ontspannen verblijf op het water.

Kies voor de Alm Variant 1300 motorjacht en ervaar de ideale combinatie van comfort, prestaties en betrouwbaarheid. Maak van uw volgende vaartocht een onvergetelijke ervaring!

Merk:

Alm

Type:

Variant 1300

Vraagprijs:

€ 189.500,-

Bouwjaar:

1998

Afmetingen:

13.00 m x 3.90 m x 1.00 m

Motor(en):

Daf, DF 615, 120 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Alm Variant 1300

Subject:
* Verplicht veld