Jachtmakelaardij

logo emci

Bronsveen Wilind 1500

De Bronsveen Wilind 1500 is een robuust en luxe jacht met alle comfort aan boord voor langer verblijf aan boord; het ultieme live-on-board motorjacht

Ervaar de ultieme vrijheid, luxe en comfort op het water met de Bronsveen Wilind 1500. Dit prachtige en indrukwekkende 15-meter lange motorjacht is gebouwd voor het maken van mooie tochten of langer verblijf met alle comfort van thuis aan boord.

De Bronsveen Wilind 1500 is uitgerust met moderne en zelfvoorzienende faciliteiten, waardoor het een ideale keuze is voor lange verblijven. De ruime open kuip, het stuurhuis met panoramisch uitzicht, volledig uitgeruste keuken en comfortabele slaapvertrekken zorgen ervoor dat u zicht thuis voelt, waar u ook bent. Met een doordachte indeling biedt dit motorjacht veel ruimte voor zowel ontspanning als functionaliteit. De lichte, open leefruimtes creëren een aangename sfeer, perfect om te genieten en helemaal tot rust te komen.

De Bronsveen Wilind is gecertificeerd met CE categorie A, heeft goede vaareigenschappen en is uitgevoerd met een krachtige John Deere motor. Ze is gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap wat zorgt voor een betrouwbare vaart, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Naast de al zeer compleet uitgevoerde specificatielijst zijn ook de volgende items het (extra) benoemen waard; goed geïsoleerd met centrale (vloer-)verwarming en extra heteluchtverwarming, verhoogde stalen verschansing met gepolijste RVS boeiselbuis rondom, 2x brede zijdeur + spiegeldeur met geïntegreerde loop(rolstoel-)plank in romp, zonwerking rondom salonramen, ruitenwissers met intervalfunctie, LED verlichting door gehele vaartuig, geïntegreerde tv op lift in salon, Smeg vaatwasser, Indesit 7 kg wasmachine, 560 Watt zonnepanelen, etc. etc.

De Bronsveen Wilind 1500 is dus niet zomaar een vaartuig; het is een uitnodiging voor ontspannen leven op het water. Of u nu met familie of vrienden op pad gaat, de Bronsveen Wilind 1500 biedt de perfecte combinatie van luxe, comfort en prestaties. Maak uw droom waar en maak van de Bronsveen Wilind 1500 uw thuis op het water!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Merk:

Bronsveen

Type:

Wilind 1500

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2009

Afmetingen:

14.95 m x 4.85 m x 1.30 m

Motor(en):

John Deere, 6068TFM75, 201 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom