Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Smelne Kruiser 1200 DL naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Smelne Kruiser 1200 DL

Smelne Kruiser 1200 DL met achterkajuit en dubbele motorisering. Ruim en comfortabel ingedeeld interieur. Keurig onderhouden exemplaar!

De Smelne Kruiser 1200 DL is een ruim en comfortabel motorjacht en weerspiegeld de kwaliteit van Nederlands vakmanschap! De twee krachtige motoren bieden deze Smelne niet alleen extra vermogen maar ook meer controle en wendbaarheid.

Het ruime achterdek is toegankelijk vanuit de brede gangboorden. De gangboorden zijn rondom van RVS railing voorzien die u en bemanning het gevoel van extra zekerheid geven tijdens het aan-/en afmeren. Het achterdek is voorzien van een overzichtelijke midscheepse stuurstand en achteringang naar het interieur. Het geheel is overkapt met een cabriokap + biminitop die zorgen voor voldoende beschutting bij alle weersomstandigheden.

Het ruime en comfortabele interieur is bereikbaar vanaf het achterdek en uitgevoerd in scheeps teakhout. In het interieur valt meteen op dat er een prettige lichtinval is, een perfect uitzicht rondom is en er optimaal geventileerd kan worden dankzij het grote dakluik en diverse schuif-/klapramen.

De salon is voorzien van een comfortabele L-bank met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis die uitgevoerd is met goed uitgeruste keuken en gezellige rondzit. In het voorschip is een slaaphut met V-bed en voldoende kastruimte. In het achterschip zijn twee sanitaire ruimtes, één daarvan ingericht als toiletruimte de andere als doucheruimte, beide centraal toegankelijk. Verder is in het achterschip de eigenaarshut met vrijstaand dubbel bed, kaptafel en veel kastruimte rondom. Alle ruimtes zijn praktisch ingedeeld en optimaal benut.

Deze Smelne Kruiser 1200 DL is keurig onderhouden. In voorjaar 2024 is de boot compleet nieuw geschilderd, is de rubber stootrand rondom vernieuwd, hebben de motoren groot onderhoud gehad, is de navigatieapparatuur vernieuwd, etc.

Deze Smelne Kruiser 1200 DL is een ideaal motorjacht voor ontspannen weekendjes weg of langer verblijf aan boord met alle luxe aan boord die u mag verwachten. Klaar om te vertrekken? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of  het plannen van een bezichtiging.

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1200 DL

Vraagprijs:

€ 109.000,-

Bouwjaar:

1992

Afmetingen:

12.00 m x 3.70 m x 1.05 m

Motor(en):

2x Ford Sabre, 135L, 135 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Smelne Kruiser 1200 DL

Subject:
* Verplicht veld