Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Smelne Kruiser 1420 SC naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Smelne Kruiser 1420 SC

Deze rijk uitgeruste Smelne Kruiser 1420 SC is in uitmuntende conditie en nu beschikbaar van haar tweede eigenaar.

Stap aan boord en ervaar de klasse en comfort van deze prachtige Smelne Kruiser 1420 SC. Ze biedt alles wat u nodig heeft voor ontspannen (vaar-)vakanties op het water. Met haar tijdloze en elegante ontwerp, gecombineerd met de hoogwaardige afwerking waar Smelne om bekend staat, is dit jacht de perfecte keuze voor de veeleisende watersporter.

Het ruime achterdek is toegankelijk vanuit de brede gangboorden of vanaf het zwemplateau via de geïntegreerde draaitrappen. Op het achterdek zijn meerdere zitmogelijkheden en buitenbar; perfect om te genieten van de omgeving of een diner in de open lucht. Vanuit de compleet uitgevoerde midscheepse stuurstand is een perfect overzicht. Het achterdek is voorzien van een in 2024 vernieuwde XL-cabriokap waarbij het voorste deel over een ‘easy-fold’ systeem beschikt.

Het ruime interieur biedt voldoende leefruimte voor u en uw gasten, met een smaakvol afgewerkte salon, een volledig uitgeruste keuken en ruime slaapvertrekken met eigen sanitaire voorzieningen. Alle ruimtes aan boord zijn optimaal benut en beschikken over tal van slimme opbergmogelijkheden en doordachte details. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op het water.  

De robuuste constructie en uitstekende vaareigenschappen maken dit schip geschikt voor zowel binnenwateren als kustwateren. De aanwezige navigatie- en communicatiesystemen, zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt varen, waar u ook heen gaat. Bovendien zijn de motoren en technische installaties uitstekend onderhouden, zodat u direct het water op kunt.

Of u nu lange tochten wilt maken of rustige dagen op het water wilt doorbrengen, de Smelne Kruiser 1420 SC biedt een ongeëvenaarde vaarervaring en heeft alles aan boord wat u nodig heeft.

De Smelne Kruiser 1420 SC is ontworpen met comfort als topprioriteit waarbij dit exemplaar één van de meest rijk uitgeruste exemplaren is. Naast de al zeer rijke specificatielijst zijn ook de volgende items het (extra) benoemen waard; elektronische motorbediening, Hydronautica afstandsbediening voor bediening van boeg-/hekschroef + beide motoren, complete serie navigatie-instrumenten, AIS, achteruitkijkcamera gemonteerd op spiegel, 12V en 230V aansluiting bij stuurstand, ruitenwissers met intervalfunctie, elektrisch/hydraulisch klapbare instrumentenbeugel, op afstand bedienbare schijnwerper, WMMT brandstofbacteriefilters, dubbel wierfilter, Snipe2 automatische satelliet ontvanger, luxe Recaro stuurstoel, verstelbare RVS voetensteun bij buitenstuurstand, RVS gepolijste stootlijst + boeiselbuis, RVS fenderkorven t.b.v. 6 fenders, 2x spiegelluik in achterkajuit, 2x dakluik in voorkajuit dak, berging in gangboord t.b.v. 2 vouwfietsen, water- en diesel vulopeningen aan BB- en SB-zijde, dekwaspomp aansluiting op zwemplateau en in ankerkettingbak, walstroom aansluiting op voor-/ en achterschip, exterieurverlichting in traptreden en davitsteunen, interieur oriëntatie verlichting in traptreden, dimbare verlichting in salon/kombuis, middelste salonraam elektrisch klapbaar, Siemens vaatwasser, Miele was-/droogcombinatie, geïntegreerde lift voor TV in salon, granieten werkbladen door gehele vaartuig, elektrisch bedienbaar granieten spatscherm in kombuis, dubbele RVS spoelbak in kombuis, Matrair matras in achterkajuit, combi rollo’s (insecten hor / verduistering) t.b.v. luiken en insecten horren voor schuiframen, screens rondom salonramen, zonwerking rondom voorste deel cabriokap/windscherm, etc.

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1420 SC

Vraagprijs:

Onder Bod

Bouwjaar:

2008

Afmetingen:

14.35 m x 4.28 m x 1.20 m

Motor(en):

2x Volvo Penta, D3, 130 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Smelne Kruiser 1420 SC

Subject:
* Verplicht veld