Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Valkkruiser 1350 PH naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Valkkruiser 1350 PH

Stap aan boord van de Valkkruiser 1350 PH en ervaar de ultieme luxe en comfort van dit robuuste en stijlvolle motorjacht op het water.

De Valkkruiser is een waar icoon op het water waarbij deze Valkkruiser 1350 PH een uitblinker is. In 2018/2019 is alles(!) vernieuwd en opnieuw ingericht met het oog op het maken van comfortabele lange tochten en biedt daardoor een perfecte balans tussen elegantie, functionaliteit en ruimte.

Vanaf het zwemplateau of vanuit de brede gangboorden is de Valkkruiser goed toegankelijk. Op het ruime achterdek verblijft u gemakkelijk met meerdere opvarenden om vanaf hier te genieten van een ontspannen aan boord.

Het interieur is uitgevoerd in scheeps mahonie, afgewerkt met massief lijstwerk en teakline vloeren. De kenmerkende raampartijen van deze Valkkruiser zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op het water. Met meerdere slaaphutten, een volledig uitgeruste keuken en ruime sanitaire ruimtes biedt deze Valkkruiser alles wat u nodig heeft voor lange, zorgeloze tochten.

De 4 openslaande deuren verbinden het achterdek met het stuurhuis. Het stuurhuis heeft een perfect uitzicht rondom en is ingedeeld met een midscheepse stuurstand en meevaarbank. Vanuit het stuurhuis is toegang naar de salon, ingedeeld met comfortabele L-bank met daartegenover een royale kastenwand met geïntegreerde TV-lift. In open verbinding met de salon is de kombuis voorzien van keuken en dinette. In het voorschip is een slaaphut met V-bed en voldoende kastruimte. De twee sanitaire ruimtes, de ene als toilet-/ en de andere als doucheruimte, bevinden zich in het achterschip en zijn centraal toegankelijk. Ook is in het achterschip de eigenaarshut met ruim vrijstaand dubbel bed en veel kastruimte rondom.

Naast het interieur is in 2018/2019 ook de volledige technische installatie (met uitzondering van motoren) vernieuwd en up-to-date gebracht. Het schilderwerk ziet er zeer verzorgd uit waarbij in 2022 de opbouw opnieuw gespoten is.

De Valkkruiser heeft prettige vaareigenschappen. Of u nu rustig over binnenwateren vaart of de grotere wateren trotseert, dit schip staat garant voor stabiliteit en een comfortabele vaart. De dubbele motorisering in combinatie met de krachtige boeg-/ en hekschroef zorgen voor een perfecte wendbaarheid.

Nu beschikbaar van de tweede eigenaar, die sinds 1993 eigenaar is en klaar voor vertrek en het maken van nieuwe herinneringen!

Merk:

Valkkruiser

Type:

1350 PH

Vraagprijs:

€ 159.000,-

Bouwjaar:

1989

Afmetingen:

13.50 m x 4.15 m x 1.10 m

Motor(en):

2x Volvo Penta, TMD41A, 150 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Valkkruiser 1350 PH

Subject:
* Verplicht veld