Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Zarro Maxx 27 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Zarro Maxx 27

Dynamisch vormgegeven tendersloep met 260 pk V6 dieselmotor, veel mooie RVS details en comfortabel interieur.

Deze Zarro Maxx 27 zal bij velen direct in het oog springen dankzij het dynamische lijnenspel, de grijs metallic gespoten romp en vele mooie RVS details aan zowel het exterieur als interieur.

Dankzij het uiterst efficiënt vormgegeven onderwaterschip en krachtige motorisering heeft deze Zarro zeer prettige vaareigenschappen en maken de boeg-/ en hek jets deze tendersloep uiterst wendbaar.

Het interieur van deze luxe tendersloep is creatief en speels ingedeeld met achter in de open kuip de stuurpositie met een luxe stuurconsole en comfortabele wegneembare stuurstoel die als geheel een U-bank vormt. Vanuit deze positie geniet u van het weidse uitzicht en is het varen met uw familie, vrienden of gasten echt een feestje! Vanuit hier is ook de doorgang naar het zwemplateau om zodoende gemakkelijk aan boord te komen of voor het nemen van een verfrissende duik.   

In het voorste deel van de open kuip is een functionele en luxe keuken gesitueerd waar u gemakkelijk een heerlijke bootmaaltijd klaarmaakt. Aangrenzend aan de keuken zijn een comfortabele L-bank en loungebank tegenover elkaar geplaatst. Deze zitgelegenheid is in een handomdraai om te bouwen tot comfortabel zonnebed / extra slaapplaats. In de voorkajuit is voldoende bergruimte, een V-bed en sanitaire ruimte met elektrisch toilet. Alle ruimtes aan boord van deze tendersloep zijn optimaal benut en voorzien van tal van slimme opbergruimtes.

Deze Zarro Maxx 27 heeft een rijk uitgevoerde specificatielijst maar daarnaast zijn ook de volgende items het benoemen waard; elektronische motorbediening, automatische trimvlakken, RVS gebogen windscherm met getint glas, RVS boegstuk met geïntegreerde LED navigatieverlichting en hoorn, 4x kleine en 4x grote RVS inklapbare bolder, luxe kuiptent met uitritsbare zijdelen en verduistering voor de ramen, schuin aflopend extra dekkleed over achterste deel kuip, dimbare LED verlichting in open kuip en voorkajuit, pop-up ledverlichting naast kuipbank, RVS bekerhouders, diverse USB-laadpunten, etc. etc.

Merk:

Zarro

Type:

Maxx 27

Vraagprijs:

€ 179.800,-

Bouwjaar:

2018

Afmetingen:

8.25 m x 2.65 m x 0.70 m

Motor(en):

Mercury, TDI V6, 260 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Zarro Maxx 27

Subject:
* Verplicht veld