Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Smelne Vlet 1295 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Smelne Vlet 1295

Deze Smelne Vlet 1295 is een stijlvol, luxe en hoogwaardig gebouwd kwaliteitsjacht met een rijke uitrusting. Afkomstig van de eerste eigenaar.

Het ruime achterdek is toegankelijk vanuit de brede gangboorden of vanaf het zwemplateau via de geïntegreerde draaitrappen. Het achterdek is voorzien van comfortabele dekbank met vaste tafel, overzichtelijke midscheepse stuurstand met luxe stuurstoel en achteringang naar het interieur. Het geheel is overkapt met een XL-cabriokap die bij alle weersomstandigheden voldoende beschutting geeft.

Het teak interieur, met prachtig massief lijstwerk, onderscheidt zich door de hoogwaardige, luxueuze, afwerking en is ingedeeld met salon, kombuis, (gasten-)slaaphut met toiletruimte ensuite in voorschip en eigenaarshut met twee separate sanitaire ruimtes in achterschip.

De salon heeft een prettige lichtinval en vanuit de comfortabele salonbank een goed uitzicht rondom. Tegenover de salonbank is een kastenwand met geïntegreerde extra compressorkoelkast. In open verbinding met de salon is de kombuis, praktisch ingedeeld met keuken en dinette. De dinette is overigens in een handomdraai om te bouwen tot een extra slaapplaats. In het voorschip bevindt zich een heerlijk ruime (gasten-)slaaphut met comfortabel V-bed, veel kastruimte en toiletruimte ensuite. In het achterschip bevindt zich een centraal toegankelijke toiletruimte en de ruime eigenaarshut met een vrijstaand comfortabel dubbel bed, spiegelluik, doucheruimte met wasmachine ensuite, veel kastruimte en praktische opbergmogelijkheden dankzij de swing-away bedbodem. Alle ruimtes aan boord van deze Smelne Vlet zijn zeer doordacht ingedeeld en voorzien van tal van slimme opbergmogelijkheden.

De robuuste constructie, krachtige motorisering en degelijke bouw maken deze vlet bovendien uitermate zeewaardig, zodat u veilig en betrouwbaar kunt genieten van uw tijd op het water.

Naast de al zeer complete specificatielijst zijn ook de volgende items aanwezig op deze Smelne Vlet 1295; dubbele walstroomaansluiting, compleet navigatiepakket met o.a. AIS/kaarplotter/radar, ruitenwissers met intervalfunctie, 12 + 230V aansluiting bij stuurstand, verlichting op achterdek, dubbel dakluik in voorkajuit dak, combi-rolo’s (hor/verduistering) op dakluiken, wasmachine, dimmer op salonverlichting, 2x WMMT dieselbacterie filters, dubbel omschakelbaar brandstof voorfilter, elektrische maststrijk installatie, RVS fenderkorven voor 6 fenders en wegneembare RVS instap-/ en boegtrap.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1295

Vraagprijs:

Onder Bod

Bouwjaar:

2008

Afmetingen:

12.98 m x 4.15 m x 1.15 m

Motor(en):

2x Volvo Penta, D3, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Smelne Vlet 1295

Subject:
* Verplicht veld