Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Boarncruiser 1000 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Boarncruiser 1000

Sportief gelijnde en praktische stalen motorkruiser met achterkajuit en prachtig teak interieur. Keurig onderhouden en verzorgde Boarncruiser.

De Boarncruiser 1000 is goed toegankelijk en rondom prettig te belopen dankzij de brede gangboorden met veilige dubbele RVS railing rondom. Vanuit de gangboorden of via het zwemplateau is toegang naar het achterdek. Het achterdek is voorzien van een midscheepse stuurstand met in lengte verstelbare stuurstoel en overkapt met een cabriokap + bimintop op degelijk RVS frame.

Het interieur is toegankelijk vanaf het achterdek en uitgevoerd in luxe teak en afgewerkt met vinylpanelen plafond. De salon is ingedeeld met comfortabele U-bank met daartegenover een kastenwand. De salon heeft een prettige lichtinval en kan optimaal geventileerd worden dankzij het klap-/ en de schuiframen. In open verbinding met de salon is in het voorschip de kombuis. Uitgevoerd met keuken, ruime en gezellige rondzit en veel kastruimte. De rondzit kan in een handomdraai omgebouwd worden tot ruim extra tweepersoons bed. In het achterschip is de eigenaarshut met dubbel bed, spiegelluik, veel kastruimte en sanitaire ruimte ensuite. De sanitaire ruimte is voorzien van elektrisch toilet en was-/douchegelegenheid.

Naast de vermelde specificaties zijn ook de volgende items het benoemen waard; 4-blads schroef, verwarmingsuitstroom bij buitenstuurstand, RVS fenderkorven (t.b.v. 4 fenders), onderwaterschip gestraald en van nieuwe coating voorzien + romp en opbouw opnieuw gespoten in 2020.

Deze Boarncruiser 1000 is te bezichtigen in onze overdekte verkoophaven en is klaar voor vertrek!

Merk:

Boarncruiser

Type:

1000

Vraagprijs:

Onder Bod

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

10.10 m x 3.55 m x 0.90 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH23-DTE, 100 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Boarncruiser 1000

Subject:
* Verplicht veld