Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Schiffart Vlet 1000 OK/AK naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Schiffart Vlet 1000 OK/AK

Robuust en klassiek model vlet met open kuip en achterkajuit. In nette staat met recent vernieuwde elektrische installatie.

Vlet-modellen kenmerken zich over het algemeen door hun robuuste maar tegelijk ook klassieke vormgeving en zeewaardigheid. Zo ook deze Schiffart vlet. Daarnaast heeft deze Schiffart vlet ook nog eens zeer goede vaareigenschappen en is perfect te manouveren dankzij de Vetus boegschroef en het visstaart-roerblad.

Rondom zijn brede gangboorden van waaruit de ruime open kuip toegankelijk is. De open kuip is licht en luchtig dankzij het schuifluik, de diverse schuif-/klapramen en kuiptent met uitristbare delen. De open kuip is ingedeeld met twee L-vormige kuipbanken, stuurstand met klapbare stuurstoel en klapbare meevaarstoel.

In het voorschip is de kombuis, royale rondzit en sanitaire ruimte met toilet, was-/ en douchegelegenheid. In de achterkajuit zijn twee enkele bedden. Alle ruimtes aan boord zijn praktisch ingedeeld en voorzien van voldoende opbergruimte.

Kijkend naar de leeftijd valt bij het aan boord gaan meteen op dat deze Schiffart vlet een keurig verzorgd exemplaar is. In 2021 is de elektrische installatie opnieuw aangelegd en uitgebreid met zonnepanelen/acculader/omvormer, in 2022 zijn nieuwe motorsteunen geplaatst en is de dynamo vervangen, voorjaar 2024 heeft de motor een servicebeurt gehad. Het geheel staat netjes in de lak, oftewel; klaar voor vertrek!

 

Merk:

Schiffart

Type:

Vlet 1000 OK/AK

Vraagprijs:

€ 39.900,-

Bouwjaar:

1973

Afmetingen:

10.00 m x 3.50 m x 0.90 m

Motor(en):

Peugeot, XDP6, 90 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Schiffart Vlet 1000 OK/AK

Subject:
* Verplicht veld