Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Amirante 900 Cabrio naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Amirante 900 Cabrio

Inventief en doordacht stalen full-cabrio Amirante kruiser. Zeer verzorgd, bijna niet van nieuw te onderscheiden, exemplaar!

De Amirante 900 Cabrio is een compact stalen full cabrio motorjacht; vol met inventieve, doordachte en slimme oplossingen. Zo zijn er op de beperkte afmeting toch 5 slaapplaatsen te creëren of heeft u zeeën aan bergruimte wanneer u deze niet gebruikt.

Deze Amirante is perfect toegankelijk via de brede gangboorden met RVS railing rondom of via het modern vormgegeven zwemplateau met geïntegreerde opstapjes naar de gangboorden. Vanuit de gangboorden is zowel aan stuurboord als bakboord de open kuip toegankelijk.

De open kuip is ingedeeld met comfortabele U-vormige kuipbank, stuurstand met vaste stuurstandbank en keuken. In de kuipbank zijn twee enorme bergruimtes voor bijvoorbeeld het opbergen van vouwfietsen, of zelfs in te richten zijn als 2 extra 1-persoons slaapplaatsen. De open kuip is geheel overkapt met een deelbare full-cabrio kap met oprol-/ en uitritsbare zijdelen zodat bij alle weersomstandigheden comfortabel gevaren en aan boord verbleven kan worden.

In het voorschip is een ruime rondzit, vast 1-persoons bed, voldoende kast-/bergruimte en sanitaire ruimte met toilet. De rondzit kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een ruim en comfortabel dubbel bed.

Het interieur is in scheeps mahonie, afgewerkt met massief lijstwerk en teakline vloeren. Dit gecombineerd met de lichte stoffering zorgen voor een luxe uitstraling.

Stap aan boord van de Amirante 900 Cabrio en geniet samen met u familie, vrienden of gasten van de mooiste momenten op het water. Ga op ontdekking op het ruimere water of geniet van de rust op de kleinere waterwegen die perfect bereikbaar zijn dankzij de slechts 1.80 meter doorvaarthoogte (alles plat) en 80 cm diepgang.

Merk:

Amirante

Type:

900 Cabrio

Vraagprijs:

€ 72.850,-

Bouwjaar:

2011

Afmetingen:

9.10 m x 2.90 m x 0.85 m

Motor(en):

Lombardini, LDW 2204 M, 60 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Amirante 900 Cabrio

Subject:
* Verplicht veld