Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Gruno 1050 AK naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Gruno 1050 AK

Ruime familiekruiser met twee slaaphutten en rijke specificatielijst waaronder boeg-/ én hekschroef.

De Gruno 1050 AK heeft prima vaareigenschappen en is uitermate wendbaar dankzij de boeg-/ en hekschroef. Zelfs in de kleinste ruimtes meert u af zonder problemen.

De gangboorden en het achterdek zijn goed toegankelijk en recent voorzien van kunststofteakdekken wat het schip een luxe uitstraling geeft. Het achterdek is overkapt met een cabriokap en biminitop en voorzien van teakhouten dekbanken. Ook is er de midscheepse stuurstand met een goed uitzicht rondom.

Via de zijingangen is het interieur toegankelijk. De salon is gezellig ingedeeld met ruime en comfortabele L-vormige salonbank. Daartegenover is een kastenwand en de binnenstuurstand. In open verbinding met de salon is de kombuis met keuken en dinette. In het voorschip is een afsluitbare slaaphut met V-bed. In het achterschip is een centraal toegankelijke sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. Ook is in het achterschip de eigenaarshut met dubbel bed en kastruimte.

Leuke familiekruiser met brede gangboorden, ruim en praktisch ingedeeld interieur met twee afsluitbare slaaphutten en mooie opties waarin de boeg-/ en hekschroef niet ontbreken.

Merk:

Gruno

Type:

1050 AK

Vraagprijs:

€ 49.780,-

Bouwjaar:

1984

Afmetingen:

10.50 m x 3.50 m x 0.85 m

Motor(en):

Ford, 2722E, 90 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Gruno 1050 AK

Subject:
* Verplicht veld