Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Kruiser 1240

Sportief model Smelne Kruiser 1240, beschikbaar van de tweede eigenaar en in zeer nette staat!

Welkom aan boord van de Smelne Kruiser 1240; een ruim, comfortabel en goed uitgerust kwaliteitsmotorjacht wat garant staat voor een plezierige en ontspannen vaarervaring.  

De Smelne Kruiser 1240 heeft perfecte vaareigenschappen en is dankzij de krachtige motorisering en de boeg- en hekschroef zeer goed manoeuvreerbaar. Dankzij de brede gangboorden, met veilige RVS railing en RVS handrailingen rondom, is deze Smelne goed toegankelijk. Het ruime achterdek met vaste dekbank, achteringang naar het interieur, midscheepse stuurstand en XL-cabriokap nodigt uit tot ontspannen momenten op het water.

Het comfortabele interieur is toegankelijk vanaf het achterdek en uitgevoerd in luxe kersenhout met massief lijstwerk. Het interieur beschikt over een ruime salon, praktische kombuis, gastenhut met V-bed en een royale eigenaarshut met vrijstaand dubbel bed. Twee sanitaire ruimtes met douche en toilet in het achterschip zorgen voor extra gemak.

De salon is ingedeeld met een comfortabele U-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis met keuken en dinette. In het voorschip is een gastenhut met V-bed en voldoende kastruimte. In het achterschip zijn twee centraal toegankelijke sanitaire ruimtes. Eén daarvan is voorzien van douche en toilet de andere met alleen toilet. In de achterkajuit is de eigenaarshut gesitueerd met vrijstaand dubbel bed en veel kastruimte rondom. Aan boord zijn tal van slimme en praktische bergruimtes.

Deze Smelne Kruiser 1240 is naast de al complete specificatielijst extra uitgevoerd met; dimmer op salonverlichting, schakelbare radiospeakers op achterdek, vanuit kombuis bedienbare gasafsluiter, horren op schuiframen in achterkajuit, swingback bedbodem in achterkajuit, vanaf stuurstand bedienbare schijnwerper, ruitenwissers met intervalfunctie, 12V + 230V aansluiting bij stuurstand, RVS fenderkorven t.b.v. 8 fenders, Oyster Sat-Dom 50 M-GS Vison satelliet ontvanger, etc.

Deze Smelne Kruiser 1240 is reeds 29 jaar in bezit van de huidige eigenaar welke haar altijd met veel plezier gevaren en met de nodige zorg en aandacht onderhouden hebben. Gezien de leeftijd is ze in een keurige staat, oftewel; deze Smelne is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabel, goed uitgerust en keurig onderhouden kwaliteitsmotorjacht.

 

 

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1240

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1994

Afmetingen:

12.40 m x 3.90 m x 1.15 m

Motor(en):

Volvo Penta, TAMD41D, 145 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom