Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Valkkruiser 1100 Content naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Valkkruiser 1100 Content

De Valkkruiser 1100 Content is uw luxe en comfortabele thuis op het water.

Stap aan boord van de Valkkruiser 1100 Content en ontdek uw nieuwe, gezellige thuis op het water. Dit motorjacht, voor twee personen, combineert elegantie en functionaliteit op een comfortabele manier.

Dankzij de brede gangboorden en de geïntegreerde spiegeltrap is de Valkkruiser goed toegankelijk en door de dubbele RVS railing en diverse RVS handrailingen kunt u zich veilig en goed over het dek bewegen. Het ruime achterdek is bereikbaar vanuit de gangboorden of zwemplateau via de spiegeltrap. Vanaf het achterdek en de midscheepse stuurstand heeft u een prachtig uitzicht over het water. Het achterdek is overkapt met een recente cabriokap + biminitop waarbij de extra verwarmingsuitstroom zorgt voor meer comfort bij mindere weersomstandigheden.

Het interieur is een mix van klassiek en modern; de klassieke mahonie betimmering vs. de recent vernieuwde stoffering in moderne grijze kleurstelling zorgen voor een prettige ambiance aan boord. De salon is ingedeeld met comfortabele salonbank met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon, in het voorschip, is de kombuis met keuken en ruime comfortabele rondzit. In het achterschip bevindt zich de eigenaarshut met vrijstaand dubbel bed, veel kastruimte, spiegelluik en douche-/ en toiletruimte ensuite.

Deze Valkkruiser 1100 Content is in keurige staat en compleet uitgevoerd met; krachtige(!) boeg-/en hekschroef, acculader, omvormer, boiler, verwarming, dimmer op salonverlichting, kaartplotter, termic-line raamprofielen, geschuimde isolatie, separate douche-/toilet ruimtes, etc.

Of u nu voor een weekendje op het water gaat of langer wilt genieten, de Valkkruiser 1100 Content biedt u de ultieme comfortabele en luxueuze ervaring.

Merk:

Valkkruiser

Type:

1100 Content

Vraagprijs:

€ 134.900,-

Bouwjaar:

2003

Afmetingen:

11.60 m x 3.45 m x 1.00 m

Motor(en):

Iveco, 8061 M14, 145 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Valkkruiser 1100 Content

Subject:
* Verplicht veld