Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Reline 1200 Classic naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Reline 1200 Classic

Klassiek/modern vormgegeven stalen multiknikspant motorjacht met ruim achterdek en twee comfortabele slaaphutten.

De Reline 1200 Classic is vanuit de gangboorden of via het zwemplateau gemakkelijk toegankelijk om zo aan boord te kunnen genieten van een heerlijk verblijf op het water. Het ruime achterdek is voorzien van een vaste dekbank, midscheepse stuurstand met compleet instrumentarium en achteringang naar het interieur. Het gehele achterdek is rondom overkapt met een XL-cabriotent waarbij de zijdelen oprol-/ en uitritsbaar zijn. Vanaf het achterdek bereikt u via een doorgang in de stalen verschansing het zwemplateau of de brede gangboorden, ook is er vanaf het achterdek toegang naar het interieur.

Het interieur is in scheeps teakhout en voorzien van sierlijke massieve aflijsting. De salon is licht en luchtig en ingedeeld met een comfortabele salonbank met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis die ingedeeld is met gezellige U-vormige dinette en keuken. In het voorschip is een slaaphut met V-bed en kastruimte. In het achterschip bevindt zich de eigenaarshut met ruim vrijstaand dubbel bed, veel kastruimte rondom en doucheruimte ensuite. Ook is er een tweede sanitaire ruimte met elektrisch toilet welke vanuit de salon centraal toegankelijk is.

Deze Reline Classic is in nette staat en in 2024 voorzien van nieuwe antifouling en anodes. Naast de al zeer complete specificatielijst zijn de volgende items het extra benoemen waard; boeg-/ en hekschroef wat het manoeuvreren zeer gemakkelijk maakt, complete serie recente navigatie-instrumenten waaronder kaartplotter/AIS/radar/marifoon, 230V WCD en verwarming uitstroom bij buitenstuurstand, TracVision TV3 satelliet TV antenne (2021 geplaatst), acculader/omvormer en extra acculader voor boeg-/hekschroef/ankerlier accu’s, 2x 140 Watt zonnepaneel met laadregelaar, spiegelluik in de achterkajuit, combi-rolo (hor/verduistering) op luiken en diverse horren/regenkapjes voor patrijspoorten.

Merk:

Reline

Type:

1200 Classic

Vraagprijs:

€ 189.765,-

Bouwjaar:

2007

Afmetingen:

12.10 m x 4.15 m x 1.10 m

Motor(en):

Volvo Penta, D3, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Reline 1200 Classic

Subject:
* Verplicht veld