Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Barkas 1100 OK naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Barkas 1100 OK

Werf gebouwde Barkas, beschikbaar van de eerste eigenaar, met een rijke specificatielijst en recent veel doorgevoerde vernieuwingen.

Bent u opzoek naar een stoer en betrouwbaar motorjacht om prachtige tochten mee te maken of aan boord heerlijk tot rust te komen op het water? Dan is deze werf gebouwde Barkas 1100 OK misschien wel dé boot die u zoekt!

Stap aan boord van de Barkas 1100 OK en geniet vanuit de ruime open kuip met uw opvarenden van de omgeving terwijl u aan het roer staat. Vanuit de open kuip stapt u in de salon die op gelijk niveau ligt en met 4 openslaande kuipdeuren verbonden is. De salon heeft een prettige lichtinval en heeft een perfect uitzicht rondom. De comfortabele salonbank nodigt uit om hier heerlijk tot rust te komen. De goed uitgeruste keuken is ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden tijdens uw reis. Met de binnenstuurstand kunt u ook bij mindere weersomstandigheden comfortabel navigeren. Het voorschip is slim ingedeeld met 4 vaste slaapplaatsen wat deze Barkas 1100 OK perfect maakt voor gezinnen of gasten die samen willen genieten van een ontspannen verblijf op het water. De praktisch ingedeelde sanitaire ruimte zorgen voor extra comfort aan boord.

Naast de al zeer rijk uitgevoerde specificatielijst zijn de volgende items het extra benoemen waard; fluisterstille motor, elektronische motorbediening, complete serie navigatie-instrumenten, 6 zonnepanelen + laadregelaar, acculader, omvormer, scheidingstransformator, generator, LED verlichting in gehele schip, veel en grote bergruimtes, dubbel omschakelbaar brandstofvoorfilter, lattenbodem onder matras in voorkajuit, Pallas waterfiltersysteem met tapkraan in keuken, etc.

De Barkas 1100 OK is een veelzijdig motorjacht die zowel geschikt is voor dagtochten als langere verblijven. Ervaar het gemak en de ruimte van deze comfortabele en compleet uitgevoerde motorboot en maak onvergetelijke herinneringen op het water.

Merk:

Barkas

Type:

1100 OK

Vraagprijs:

€ 134.500,-

Bouwjaar:

1995

Afmetingen:

11.00 m x 3.80 m x 1.10 m

Motor(en):

Nanni, 6.280 HE, 60 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Barkas 1100 OK

Subject:
* Verplicht veld