Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Smelne Kruiser 1280S naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Smelne Kruiser 1280S

Hoogwaardig gebouwde Smelne Kruiser 1280S met rijk uitgevoerde specificatielijst.

Deze Smelne Kruiser 1280S is gemakkelijk toegankelijk via de brede gangboorden of vanaf het zwemplateau via geïntegreerde draaitrap naar het achterdek. Het achterdek is ruim en voorzien van vaste dekbank, midscheepse stuurstand met vaste stuurstoel en achteringang naar het interieur. Het gehele achterdek is overkapt zodat u hier goed kunt verblijven bij alle weersomstandigheden.

Het interieur is bereikbaar vanaf het achterdek en geheel naar wens van de eerste eigenaar ingedeeld. De salon is voorzien van een comfortabele U-bank met daartegenover een kastenwand. De modern vormgegeven raampartij zorgt voor een prettige lichtinval en een goed uitzicht naar buiten. In open verbinding met de salon is de ruime keuken die over de gehele breedte van het schip gesitueerd is. In het voorschip is een slaaphut met stapel(V-)bed, voldoende kastruimte en sanitaire ruimte ensuite, met elektrisch toilet. Ook in het achterschip is een sanitaire ruimte met elektrisch toilet, die centraal toegankelijk is vanuit alle vertrekken. Ook bevindt zich in het achterschip de eigenaarshut met vrijstaand ruim dubbel bed, veel kastruimte rondom en doucheruimte ensuite. Alle ruimtes aan boord zijn praktisch ingedeeld en optimaal benut wat het langer verblijf aan boord zeer comfortabel maken.

Goed onderhouden Smelne Kruiser 1280. Rijk uitgerust en het extra benoemen waard zijn de; boeg-/en hekschroef met afstandsbediening, Termic line raamprofielen met thermopane beglazing, centrale verwarming, generator, wasmachine, automatische satelliet ontvanger, 12+230V punt bij stuurstand,  dubbel dakluik in voorkajuitdak, spiegelluik in achterkajuit, combirolo’s (insectenhor/verduistering) op luiken, insectenhorren op schuiframen.

Deze Smelne Kruiser 1280S wordt binnenkort verwacht in onze verkoophaven maar is nu al op afspraak bij de eigenaar te bezichtigen. Geïnteresseerd (in een bezichtiging)? Neem dan contact met ons op.  

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1280S

Vraagprijs:

Onder Bod

Bouwjaar:

2004

Afmetingen:

13.00 m x 4.00 m x 1.15 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT64, 159 pk

Ligplaats:

Binnenkort in verkoophavenNeem contact op voor informatie over de Smelne Kruiser 1280S

Subject:
* Verplicht veld