Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Nidelv 28 CLASSIC HT naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Nidelv 28 CLASSIC HT

De Nidelv 28 Classic is een zeer gebruiksvriendelijk Scandinavisch kwaliteitsjacht met een praktische en doordachte indeling.

Naast gebruiksvriendelijk is de Nidelv 28 Classic ook zeer handzaam en gemakkelijk toegankelijk. De goed beloopbare gangboorden zijn rondom voorzien van veilige RVS railing voor een zeker gevoel bij u en uw bemanning.

Vanuit de gangboorden is de ruime open kuip toegankelijk. De open kuip is voorzien van een comfortabele L-vormige kuipbank met daarin veel bergruimte en tegenover een kastenwand. Ook bevindt zich er de keuken en stuurstand met dubbele stuurstoel.

De ruime kuip en comfortabele zitplaatsen zorgen voor een ontspannen vaarervaring, terwijl de doordachte indeling een efficiƫnt gebruik van de beschikbare ruimte garandeert.

In het voorschip is een royale rondzit, een sanitaire ruimte met toilet en was-/douchegelegenheid. Ook is er een vaste slaapplaats in de onderkooi en kan de rondzit in een handomdraai omgebouwd worden tot extra slaapplaats. In het achterschip bevindt zich, dankzij de rechte spiegel, een verrassend ruime slaaphut met dubbel bed en kastenwand.

Deze Nidelv 28 Classic is uitgerust met een hardtop, die bescherming biedt tegen zon en regen. Zo kun je optimaal genieten van je tijd op het water, ongeacht het weer.

Een plezierig varend Scandinavisch kwaliteitsjacht dat mede dankzij de ideale afmetingen en krachtige motorisering op een groot vaargebied te bevaren is.

Merk:

Nidelv

Type:

28 CLASSIC HT

Vraagprijs:

Onder Bod

Bouwjaar:

2003

Afmetingen:

9.10 m x 3.05 m x 0.85 m

Motor(en):

Yanmar, 4LHA-DTP, 200 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Nidelv 28 CLASSIC HT

Subject:
* Verplicht veld