Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Wantij 1085 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Wantij 1085

Ontdek de Wantij 1085 in onze showroom en maak kennis met dit luxe full-cabrio open kuip motorjacht.

De Wantij 1085 is een luxe full-cabrio open kuip motorjacht dat indruk maakt met haar prachtige en robuuste design. Een lust voor het oog, met veel kostbare ronde details die haar een elegante en stijlvolle uitstraling geven.

Stap aan boord en (er-)vaar de Wantij 1085 vanuit de ruime open kuip die ingedeeld is met comfortabele rondzit met bijpassende kuiptafel, overzichtelijke stuurstand met stuurstoel en meevaar stoel. Dankzij de voortreffelijke ruimte, die de open kuip u te bieden heeft, verblijft u hier gemakkelijk met meerdere opvarenden en geniet u, onder het genot van een heerlijke borrelplank, van de prachtige omgeving.

De full-cabrio geeft beschutting bij alle weersomstandigheden waarbij de extra verwarmingsuitstroom voor extra comfort zorgt tijdens mindere weersomstandigheden. De kuipvloerluiken zijn elektrisch te openen en geven toegang tot de machinekamer en verdere technische installatie.

De kajuit is toegankelijk vanuit de open kuip en ingedeeld met keuken, sanitaire ruimte, ruime U-vormige zitgelegenheid en V-bed in het voorschip. De keuken is voorzien van nieuwe apparatuur voor het bereiden van een heerlijke bootmaaltijd. De sanitaire ruimte is ingedeeld met elektrisch toilet, wasgelegenheid en handdouche. De vertrekken aan boord van deze Wantij zijn praktisch ingedeeld en voorzien van voldoende opbergmogelijkheden.

De romp is in 2024 nieuw gespoten in een moderne grijze kleurstelling, terwijl de opbouw is voorzien van een stijlvolle grijze metallic lak. Deze Wantij combineert een prachtig design met praktische functionaliteit, om u een onvergetelijke tijd op het water en prachtige vaartochten te bezorgen.

 

Merk:

Wantij

Type:

1085

Vraagprijs:

€ 139.512,-

Bouwjaar:

2008

Afmetingen:

10.85 m x 3.65 m x 1.20 m

Motor(en):

Iveco, 8041 M09, 95 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom



Neem contact op voor informatie over de Wantij 1085

Subject:
* Verplicht veld