Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Valkvlet 1060 OK naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Valkvlet 1060 OK

Comfort en klasse op het water; de Valkvlet 1060 OK.

De Valkvlet 1060 is een uitermate degelijk gebouwde vlet met rondspant romp, open kuip, ruime salon en praktisch ingedeeld voorschip. Dankzij het elegante ontwerp en de vele klassieke details is het een echte verschijning op het water.

Dankzij de lage instap zijn de gangboorden gemakkelijk toegankelijk. De brede gangboorden zijn goed beloopbaar en geven u en uw bemanning een veilig gevoel door de RVS railing en meerdere handrailingen rondom.

Vanuit de gangboorden is de open kuip toegankelijk. De open kuip is voorzien van U-bank met daarin en onder de kuipvloer een zee aan bergruimte. De kuiptent zorgt voor beschutting bij alle weersomstandigheden en de openslaande kuipdeuren verbinden de open kuip met de salon waardoor er één grote leefruimte ontstaat.

De salon is licht en luchtig dankzij de klassiek vormgegeven raampartij en het grote schuifdakluik boven de stuurstand. De salon is ingedeeld met comfortabele salonbank met daartegenover een kastenwand en binnenstuurstand. Naast de binnenstuurstand is een extra meevaarzit en kaartentafel gesitueerd. In het voorschip is de kombuis waar u met gemak de heerlijkste maaltijden kunt bereiden. Tegenover de kombuis is een ruime sanitaire ruimte met elektrisch toilet, was-/ en douchegelegenheid. In de voorkajuit is de eigenaarshut met V-bed en voldoende kastruimte. De overige vele kasten en bergvakken zorgen voor voldoende opbergruimte aan boord.

Deze goed onderhouden Valkvlet is voorzien van alle benodigde nautische apparatuur en accessoires. Dankzij de boeg- en hekschroef is de Valkvlet 1060 OK gemakkelijk te manoeuvreren en met één druk op de knop laat u elektrisch de mast zakken.

Veilig, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen - de Valkvlet 1060 OK is uw ideale reisgenoot op het water. Ontdek de Valkvlet 1060 OK en beleef de vrijheid van het varen.

Voor meer informatie of voor het plannen van een bezichtiging neem dan contact met ons op.

Merk:

Valkvlet

Type:

1060 OK

Vraagprijs:

€ 129.665,-

Bouwjaar:

1999

Afmetingen:

10.60 m x 3.45 m x 1.00 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT43, 106 pk

Ligplaats:

Niet in verkoophaven, bezichtiging op afspraakNeem contact op voor informatie over de Valkvlet 1060 OK

Subject:
* Verplicht veld