Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Vedette Hollander Trend 32 Allure naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Vedette Hollander Trend 32 Allure

Deze Vedette is een stoer vormgegeven open kuip motorjacht met hardtop en doordacht ingedeeld interieur.

Stap aan boord en laat u verassen! De Vedette Hollander Trend 32 Allure is gemakkelijk toegankelijk via het zwemplateau met spiegeldeur of vanuit de brede gangboorden met veilige RVS railing rondom.

Het uitermate goed uitgekiende ontwerp biedt een interieur dat vele watersporters zal aanspreken. Bij dit ontwerp is in alle opzichten rekening gehouden met veiligheid, comfort en ergonomie. De ruimte die de boot biedt werkt daar positief aan mee.

De ruime open kuip is groot en ingedeeld met een comfortabele zitgroep, keuken en stuurstand op één niveau. Hierdoor is er goed zicht op de omgeving en is er altijd direct contact met de schipper/bemanning aan boord. De diverse schuif-/klapramen, patrijspoorten en dakluik zorgen voor een optimale ventilatie en een prettige lichtinval. In het voorschip is de eigenaarshut met vrijstaand dubbel bed en gescheiden toilet-/doucheruimte. Alle ruimtes zijn zeer praktische ingedeeld en van veel kast-/bergruimte voorzien, zelfs aan het opbergen van vouwfietsen is gedacht.

Vedette Jachtbouw staat garant voor het bouwen van technisch hoogwaardige schepen, bijzonder betrouwbaar en wellicht het belangrijkste: zeer veilig. De Hollander Trend voldoet aan al deze eigenschappen, gecombineerd met bijzonder goede vaareigenschappen, zoals u gewend bent van de Vedette motorjachten!

De volgende items zijn het extra benoemen waard bij deze Vedette Hollander Trend; recent compleet nieuw geschilderd, recent voorzien van een nieuwe luxe kuiptent met verduisteringsmogelijkheid, wintertent, spiegeldeur, acculader/omvormer, boiler, verwarming, 80 Watt zonnepaneel met laadregelaar, elektrisch toilet, ruitenwissers met intervalfucntie, dubbele RVS spoelbak in kombuis, horren met regenkapjes t.b.v. de patrijspoorten en combi rolo (hor + verduistering) onder dakluik, etc.

Deze Vedette is op afspraak bij de eigenaar te bezichtigen. Geïnteresseerd (in een bezichtiging)? Neem dan contact met ons op.

Merk:

Vedette

Type:

Hollander Trend 32 Allure

Vraagprijs:

Onder Bod

Bouwjaar:

2014

Afmetingen:

9.60 m x 3.65 m x 0.85 m

Motor(en):

Vetus, 52 pk

Ligplaats:

Niet in verkoophaven, bezichtiging op afspraakNeem contact op voor informatie over de Vedette Hollander Trend 32 Allure

Subject:
* Verplicht veld