Jachtmakelaardij

logo emci

Bully 800

De robuuste Bully 800 is uw comfortabele verblijf op het water, in compact formaat.

Ontdek de Bully 800 - een compact, open kuip motorjacht die uw perfecte metgezel is voor al uw uitstapjes op het water.

De gemakkelijk toegankelijke gangboorden zijn goed beloopbaar en geven u en uw bemanning een veilig gevoel dankzij de RVS railing en meerdere handrailingen rondom. Vanuit het gangboord is de open kuip toegankelijk.

In de open kuip kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de omgeving. De open kuip is voorzien van een vaste kuipbank, met daarin veel bergruimte. De aanwezige kuiptent is gemakkelijk te plaatsen zodat ook bij mindere weersomstandigheden er in de open kuip verbleven kan worden.

De openslaande kuipdeuren verbinden de open kuip met de salon zodat er één grote leefruimte ontstaat. De salon is ingedeeld met een comfortabele L-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand en binnenstuurstand, met goed uitzicht rondom. In het voorschip is de keuken met daartegenover een sanitaire ruimte met toilet, was-/en douchegelegenheid. In de voorkajuit is een V-bed, met vulstuk en voldoende kastruimte. Ook kan de salonbank eenvoudig omgebouwd worden tot extra slaapplaats.

Ondanks de compacte afmetingen, biedt deze robuuste Bully 800 alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf aan boord.

Dankzij het compacte ontwerp, de uitstekende manoeuvreerbaarheid, de geringe doorvaarthoogte en diepgang maken de Bully 800 uiterst wendbaar, waardoor u zelfs op de meest afgelegen en minder toegankelijke wateren kunt varen. Toch hoeft u geen concessies te doen aan de uitrusting - deze complete motorboot is voorzien van alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf.

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor dagtochtjes of een compact jacht voor langere reizen - de Bully 800 beantwoordt aan al uw wensen.

Merk:

Bully

Type:

800

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2003

Afmetingen:

8.00 m x 3.00 m x 0.75 m

Motor(en):

Yanmar, 3JH3E, 39 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom