Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan

Luxe stalen open kuip motorjacht, van gerenommeerde Linssen werf, met veel doordachte details.

De Linssen GS 30.0 Sedan is een gemakkelijk toegankelijk motorjacht dankzij de spiegeldeur en klapbare delen in de RVS railing. De gangboorden zijn veilig beloopbaar en geven toegang tot de open kuip. De open kuip is voorzien van een kuipbank en veel bergruimte onder de kuipvloer. Dankzij het verlengde salondak en rondom af te sluiten kuiptent is er voldoende beschutting bij alle weersomstandigheden.

De salon, toegankelijk door de twee openslaande kuipdeuren, is op gelijk niveau met de open kuip en ingedeeld met L-vormige salonbank, binnenstuurstand, keuken en bureau met geïntegreerde Tv-opbergmogelijkheid. Door de grote raampartij rondom is er zowel vanuit de L-vormige salonbank als stuurstand goed zicht rondom. Door het elektrische schuifdak haalt u het 'buiten varen' zelfs naar binnen! De L-vormige salonbank is gemakkelijk om te bouwen tot extra dubbel bed. Het voorschip is ingedeeld met separate douche-/ toiletruimte en de eigenaarshut met vrijstaand dubbel bed. Alle ruimte is optimaal benut.

Naast de al zeer complete specificatielijst zijn de volgende items het extra benoemen waard bij deze Linssen GS 30.0 Sedan; luxe Prebit dimbare LED verlichting door gehele vaartuig, indirecte koofverlichting in salon, hoogwaardige lederen bekleding, lattenbodem onder matras in voorkajuit, USB-laadpunten bij bureau en stuurstand, elektrisch bedienbaar schuifdak in salon, verwarming, douche, boeg-/hekschroef met afstandsbediening, elektrische ankerlier, Raymarine multifunctioneel Axiom display, extra speakers in open kuip, etc.

Merk:

Linssen

Type:

Grand Sturdy 30.0 Sedan

Vraagprijs:

€ 219.288,-

Bouwjaar:

2018

Afmetingen:

9.70 m x 3.30 m x 1.00 m

Motor(en):

Volvo Penta, D2, 50 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan

Subject:
* Verplicht veld