Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Agder 840 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Agder 840

Sportieve en originele Noorse polyester spitsgatter met softtop, krachtige motorisering en open kuip / achterkajuit.

De Agder 840 is een onderhoudsvriendelijk, zeer handzaam en gemakkelijk te bevaren motorjacht. De gangboorden zijn goed begaanbaar en veilig beloopbaar dankzij de RVS railing en diverse RVS handrailingen rondom.

De open kuip is toegankelijk vanuit de gangboorden en ingedeeld met zonnebed op het dak van de achterkajuit, ruime zitgroep, keuken aan BB en overzichtelijke stuurstand met verstelbare stuurstandbank aan SB. Op de keuken is een meevaarstoel geplaatst welke eenvoudig omgeklapt kan worden voor het gebruik van de keuken. De open kuip is geheel overkapt met een full-cabriokap zodat bij alle weersomstandigheden optimaal genoten kan worden.

In het voorschip is een ruime rondzit die in een handomdraai tot een extra slaapplaats omgebouwd kan worden. Ook is er een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. In de achterkajuit is een dubbel bed, zitbankje en kastruimte. De Agder 840 is zeer praktisch en slim ingedeeld waarbij alle ruimtes optimaal benut zijn en van voldoende kast-/ en bergruimte voorzien zijn.

Compleet uitgevoerd met; boegschroef, zonnepaneel met laadregelaar, boiler, verwarming, Wallas kooktoestel (geen gas aan boord!), boegtrap, elektrisch bedienbaar hekanker met afstandsbediening, dekdouche, kaartplotter, etc.

De Agder 840 is een Scandinavische kwaliteitsjacht wat dankzij de compacte afmetingen zeer geschikt voor de binnenwateren maar dankzij de krachtige motorisering ook zeer geschikt voor het ruimere water. Een alleskunner!

Merk:

Agder

Type:

840

Vraagprijs:

€ 86.912,-

Bouwjaar:

2004

Afmetingen:

8.63 m x 3.20 m x 0.80 m

Motor(en):

Volvo Penta, D4, 210 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Agder 840

Subject:
* Verplicht veld