Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Sturier Trawler 520 AC "Stabilizers" naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Sturier Trawler 520 AC "Stabilizers"

Een robuust en degelijk gebouwd, stoer en zeewaardig (CE-A) live-on-board motorjacht met alle denkbare opties aan boord.

Sinds 1918 is jachtwerf ‘Volharding Staveren’ één van de toonaangevende stalen scheepsbouwers. Deze, in 1999 geleverde, Sturier Trawler 520 AC is gebouwd met de hoogwaardige compromisloze kwaliteit die de schepen van deze werf kenmerken. Naast de al zeer complete specificatielijst zijn de volgende items het (extra) benoemen waard; uitgebreid hydraulisch systeem met stabilizers - boeg-/ en hekschroef - boeg-/ en hekankerlier – stuurbekrachtiging – hydraulisch strijkbare mast, compleet navigatie instrumentarium, elektronische motorbediening, op afstand bedienbare schijnwerper, ruitenwissers met was-/intervalfunctie, reddingsvlot (bj. 2024), camera op boeg, 5-blads schroeven, omschakelbaar dubbel brandstof voorfilter, Candy 3-in-1 kookplaat/oven/vaatwasser, was-/droogcombinatie Eumenia Sparmeister 802, etc. 

Gezien de leeftijd van dit exemplaar is het interieur in nette staat. Het schilderwerk aan het exterieur en de bilges verdienen extra conservering aan het staalwerk. Een recent vlakdikterapport is op kantoor ter inzage. Een geweldig schip met potentie!

De brede gangboorden zijn goed toegankelijk en veilig beloopbaar dankzij de verhoogde stalen verschansing met RVS railing rondom. Vanuit de gangboorden is het ruime achterdek bereikbaar. Het achterdek is voorzien van drie vaste dekbanken waarbij één zelfs diep genoeg is voor het opbergen van bijvoorbeeld vouwfietsen. Op gelijk niveau ligt het pilothouse, toegankelijk middels de openslaande deuren. Het pilothouse heeft een geweldig uitzicht rondom en is ingedeeld met midscheepse stuurstand, kaartentafel en meevaarbank.   

Het interieur is scheeps en hoogwaardig vervaardigd uit teak met fraai massief lijstwerk en een luxe skai-panelen-plafond. De indeling is zeer doordacht en is bij uitstek geschikt om, eventueel met uw gasten, maandenlang te genieten van een verblijf aan boord doordat alle ruimtes gelijkwaardig ingericht zijn.  

De salon en kombuis zijn midscheeps en op gelijk niveau. De salon is ingedeeld met comfortabele bank met daartegenover een fraai vormgegeven kastenwand die de salon en kombuis aan elkaar verbind. De U-vormige keuken is van alle gemakken voorzien zodat u in een handomdraai de heerlijkste maaltijden kunt bereiden.

In het voorschip is een slaaphut met vrijstaand dubbel bed, veel kast-/bergruimte en sanitaire ruimte ensuite. De sanitaire ruimte is voorzien van toilet, wasgelegenheid en douche in douchecabine.

In het achterschip zijn toegankelijk, vanuit de centrale hal, de machinekamer, gastentoilet, derde slaaphut en eigenaarshut. De derde slaaphut is voorzien van stapelbed en voldoende kastruimte. De eigenaarshut is ruim en ingedeeld met vrijstaand dubbel bed, veel kast-/bergruimte en sanitaire ruimte ensuite. De sanitaire ruimte is voorzien van toilet, dubbele waskom en douche in douchecabine.

Gedurende alle seizoenen comfortabel aan boord verblijven van deze Sturier is perfect mogelijk dankzij de goede isolatie, centrale verwarming met vloerverwarming en radiatoren, termic-line ramen in stuurhuis/salon en airconditioning in de achterkajuit.

Het vaargebied is ruim en strekt zich uit van de Scandinavische wateren tot en met de Middelandse zee. De Sturier Trawler 520 AC is bij uitstek geschikt om, eventueel met uw gasten, maandenlang te genieten van een verblijf op de Europesche wateren.

Merk:

Sturier

Type:

Trawler 520 AC "Stabilizers"

Vraagprijs:

€ 199.695,-

Bouwjaar:

1999

Afmetingen:

15.60 m x 4.63 m x 1.53 m

Motor(en):

2x Perkins, M135, 135 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Sturier Trawler 520 AC "Stabilizers"

Subject:
* Verplicht veld