Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Polynautic OC / FB - Vripack Design naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Polynautic OC / FB - Vripack Design

De Polynautic is een modern schip, ontworpen door Vripack Yacht Design, met geweldige vaareigenschappen en een hoogwaardige afwerking.

De NIEUW TE BOUWEN Polynautic is een motorjacht met stalen romp en composiet opbouw. Dankzij de stalen romp en composiet opbouw ligt het zwaartepunt laag wat ten goede komt aan de al zeer prettige vaareigenschappen en door de betrouwbare Vetus motorisering gedraagt de Polynautic zich ook perfect op de ruimere kustwateren van Europa.

De ruime open kuip is toegankelijk vanaf het zwemplateau of vanuit de brede gangboorden via de geïntegreerde draaitrappen. De open kuip is voorzien van een vaste kuipbank met daaronder een grote berging. Vanuit de open kuip is toegang naar de technische-/ bergruimte en machinekamer. Het overhangende salondak zorgt voor voldoende beschutting bij alle weersomstandigheden. Dankzij de 4 openslaande kuipdeuren kan de salon in een handomdraai bij de open kuip betrokken worden.

Het interieur is semi-custom-built waarbij verschillende interieurstijlen mogelijk zijn en alleen de meest luxe en hoogwaardige materialen verwerkt worden. De indeling en opties zijn  grotendeels naar eigen wens in te bepalen.

Naast de Polynautic OC is er ook een Polynautic Flybridge.

De Polynautic is een 100% Nederlands kwaliteitsjacht en wordt gebouwd door PolyNautic uit Woudsend.

Merk:

Polynautic

Type:

OC / FB - Vripack Design

Vraagprijs:

€ 598.000,-

Bouwjaar:

2025

Afmetingen:

13.75 m x 4.32 m x 1.25 m

Motor(en):

Vetus Deutz, VD6.170, 170 pk

Ligplaats:

NIEUW TE BOUWENNeem contact op voor informatie over de Polynautic OC / FB - Vripack Design

Subject:
* Verplicht veld