Jachtmakelaardij

logo emci

Agder (Nor Star) 950 HT

Scandinavisch doordacht en praktisch kwaliteitsjacht met hardtop, boeg-/ en hekschroef(!) en complete serie navigatie-instrumenten.

De Agder (Nor Star) 950 is rondom voorzien van brede gangboorden met RVS railing en meerdere RVS handrailingen rondom zodat de bemanning veilig over de boot kan bewegen. De open kuip is toegankelijk vanuit de gangboorden en biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van het uitzicht, terwijl de hardtop bescherming biedt bij alle weersomstandigheden en voor extra comfort zorgt.

Het interieur van de Agder (Nor Star) 950 is ruim en licht, met veel natuurlijke lichtinval in de kajuit en een prachtig uitzicht op het water. De voorkajuit is ingedeeld met de keuken, rondzit en sanitaire ruimte met toilet en douchegelegenheid. De rondzit kan eenvoudig omgebouwd worden tot extra slaapplaats. In de achterkajuit bevindt zich een dubbel bed en kastruimte. Alle overige ruimtes aan boord zijn ingedeeld en in gebruik als kast-/bergruimte.

Deze Agder (Nor Star) 950 maakt een verzorgde indruk en is compleet uitgevoerd met boeg-/ en hekschroef, acculader, omvormer, boiler, compressorkoelkast, verwarming, schijnwerper, RVS fenderkorven (t.b.v. 4 fenders), lattenbodems onder matrassen in achterkajuit. Recent is vernieuwd of nieuw geïnstalleerd; kuiptent (2021), kaartplotter (2021), marifoon (2023), distributieset motor (2022), antifouling (2023), stootlijst rondom (2023), laatste motorservice (2023).

De Agder (Nor Star) 950 is een prachtig en behendig Scandinavisch kwaliteitsjacht met een open kuip en hardtop. Dit type jacht is ideaal voor mensen die graag genieten van het buitenleven tijdens het varen, zonder in te leveren op comfort en luxe. Met een lengte van 9,5 meter biedt de Agder (Nor Star) 950 voldoende ruimte voor een comfortabel verblijf aan boord, zowel voor een dagtocht als voor een langer verblijf.

Merk:

Agder

Type:

(Nor Star) 950 HT

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2006

Afmetingen:

9.46 m x 3.30 m x 0.90 m

Motor(en):

Volvo Penta, D3, 130 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom