Jachtmakelaardij

logo emci

Intercruiser 32

De Intercruiser 32 heeft het avontuurlijke karakter van een luxe cabin sloep maar doet qua opties en comfort niet onder voor een volwaardige cruiser.

De Intercruiser 32 is vanuit de gangboorden of via het karakteristieke tendervormige achterschip, met spiegeldeur, gemakkelijk toegankelijk. De ruime open kuip is comfortabel ingedeeld en biedt plaats aan gemakkelijk 6-8 personen. In het achterste deel van de open kuip is een L-vormige bank met uitklapbare kuiptafel en daartegenover een lange bank. Voorin de open kuip is aan stuurboord de overzichtelijke stuurstand met vaste stuurstoel, aan bakboord een meevaarstoel en midscheeps de ingang van de kajuit.

Het interieur heeft een prettige lichtinval en is modern vormgegeven waarbij gekozen is voor licht eiken white wash hout met grijze bekleding en een eiken vloer. Bij binnenkomst is aan bakboord een U-vormige dinette met daartegenover de kombuis en sanitaire ruimte. In het voorschip is een ruim V-bed. De kombuis is van alle gemakken voorzien om heerlijke bootmaaltijden te kunnen bereiden. De sanitaire ruimte is ruim en voorzien van handpomptoilet, was-/en douchegelegenheid. De Intercruiser 32 beschikt over tal van slimme en praktische bergruimtes voor het opbergen van uw persoonlijke spullen aan boord.

De Intercruiser heeft zeer prettige vaareigenschappen en is zeer wendbaar dankzij de boeg-/ en hekschroef. Met de krachtige motorisering (topsnelheid ca. 18 km/h) is deze Intercruiser op een groot vaargebied inzetbaar.

De Intercruiser 32 is volledig op eigen Nederlandse werf gebouwd en naast de al zeer complete specificatielijst extra uitgevoerd met; elektronische motorbediening, ruitenwissers met intervalfunctie, luxe kuiptent met blindering, oriƫntatieverlichting in open kuip, dimbare verlichting in kajuit, lattenbodems onder comfortabele matrassen, diverse USB + USB-C laadpunten, RVS fenderkorven (t.b.v. 4 fenders), Vetus brandstofoverloop systeem, etc.

Merk:

Intercruiser

Type:

32

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2017

Afmetingen:

9.75 m x 3.35 m x 0.95 m

Motor(en):

Volvo Penta, D3, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom