Jachtmakelaardij

logo emci

Bergumermeer Kotter 980 OK

Stoer en robuust model kotter met open kuip en gesloten stuurhuis. Comfortabel ingedeeld interieur voor 2 (+2) personen.

De Bergumermeer Kotter kenmerkt zich door het stoere lijnenspel. De combinatie van ‘trawler’ romp en ‘kotter’ opbouw maken de Bergumermeer een elegante verschijning op het water.

Stap aan boord en ervaar het comfort van de ruime indeling. Een ruime open kuip, comfortabele salon, praktische kombuis, sanitaire ruimte en een slaaphut met V-bed bieden alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vaartocht.

De openkuip is voorzien van een vaste kuipbank en veel bergruimte onder de kuipvloer. De openslaande kuipdeuren verbinden de open kuip in een handomdraai met de salon. De salon is ingedeeld met een lange bank met daartegenover een kastenwand en de binnenstuurstand. In open verbinding met de salon is de kombuis met keuken en daartegenover een kastenwand voor het opbergen van proviand. Ook is er een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en toegang tot de elektrische systemen aan boord. In het voorschip is een afgesloten slaaphut met V-bed voorzien van luxe en comfortabele matrassen voor een optimaal slaapcomfort. Ook kan de salonbank omgebouwd worden tot extra slaapplaats.

Dankzij de moderne opties als boegschroef, verwarming, acculader, omvormer, compressorkoelkast en zonnepanelen, geniet u van optimaal gebruiksgemak en zelfvoorzienendheid, waar uw tocht u ook brengt.

Of u nu kiest voor een dagtocht, een weekendje weg of een langer verblijf aan boord; de Bergumermeer Kotter 980 OK is uw sleutel tot onvergetelijke vaartochten.

Deze Bergumermeer Kotter behoeft aandacht waar de huidige prijstelling dan ook op gebaseerd is.

Merk:

Bergumermeer

Type:

Kotter 980 OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1976

Afmetingen:

9.80 m x 3.30 m x 1.10 m

Motor(en):

Volvo Penta, MD32A, 106 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom