Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Haines 360 Continental naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Haines 360 Continental

NIEUW in de Haines achterkajuit range en DIRECT leverbaar vanuit onze showroom; de Haines 360 Continental.

De Haines 360 Continental heeft een vernieuwde en verassend slimme lay-out met ruime eigenaarshut en comfortabele gastenhut, ieder voorzien van eigen sanitaire voorzieningen zodat uw familie, vrienden en/of gasten op hetzelfde comfortabele niveau als u aan boord kunnen verblijven. Verder zijn de salon en kombuis in open verbinding met elkaar. Het achterdek is ruim genoeg voor een heerlijke beleving op het water en vanaf de stuurstand geniet u van het perfecte uitzicht rondom.

Dankzij de semi-displacemend rompvorm in combinatie met de krachtige motorisering heeft de Haines 360 Continental bij zowel langzame als hogere snelheden (31 km/h) perfecte maar tegelijk ook sportieve vaareigenschappen.

Naast de al zeer rijk uitgevoerde specificatielijst zijn de volgende items en opties het extra benoemen waard; prachtig walnoot interieur met massief lijstwerk wat afgewerkt is met panelen in moderne kleurstelling en voorzien van luxe lederen bekleding, jaloezieën door gehele vaartuig, HIMACS werkbladen in kombuis en sanitaire ruimtes, dubbele RVS spoelbak en geïntegreerde afvalemmer in keuken, Bosch wasmachine, groot dakluik met verduistering en insecten hor voor optimale ventilatie in salon, luxe LED verlichting door gehele vaartuig, oriëntatie verlichting in spiegeltrap, coming-/leaving boat verlichting op achterdek, stuurstandbank met swingback rugleuning, elektronische motorbediening, ontwasemingsunctie op windscherm, USB + 12V aansluiting bij stuurstand, extra luidsprekers in instrumentenbeugel, RVS fenderhouders (voor 6 fenders) op zwemplateau, etc. etc.

Een rijk uitgerust, kwalitatief hoogwaardig gebouwd en veelzijdig motorjacht; dé Haines 360 Continental!

Deze NIEUWE Haines 360 Continental is te bezichtigen in onze showroom te Drachten en DIRECT leverbaar.
Belangstelling? Bel of mail ons voor het maken van een bezichtigingafspraak.

Merk:

Haines

Type:

360 Continental

Vraagprijs:

€ 493.681,-

Bouwjaar:

2023

Afmetingen:

11.07 m x 3.76 m x 0.94 m

Motor(en):

Nanni, T4.230, 230 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Haines 360 Continental

Subject:
* Verplicht veld