Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Nidelv 950 S-line -DEMO- naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Nidelv 950 S-line -DEMO-

De ruimste spitsgatter met een heerlijk comfortabel interieur, verrassend eigentijds! Uniek bij Smelne! Onze demo, nu zeer aantrekkelijk geprijsd!

De Nidelv 950 S-line is een heerlijk ruim polyester motorjacht met een modern en licht interieur. De handzaamheid van deze polyester spitsgatter valt meteen op bij het bevaren en tijdens het aan-/afmeren. De gangboorden zijn breed en rondom van een hoge RVS railing voorzien wat u en uw bemanning verzekerd van een veilig gevoel. Ook de indeling van het interieur is naar een bewezen en beproeft concept waarbij in de Nidelv 950 S-line is gekozen voor moderne materialen van hoogwaardige kwaliteit.

De open kuip is gemakkelijk toegankelijk vanuit de bredere gangboorden en is ingedeeld met zonnebed op het dak van de achterkajuit, L-vormige zitbank met in hoogte verstelbare kuiptafel, overzichtelijke stuurstand met vaste stuurstandbank en draaibare meevaarstoel. De zithoek kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een heerlijk loungebed. De full-cabriokap is gemakkelijk te openen en te sluiten zodat bij alle weersomstandigheden comfortabel gevaren en aan boord verbleven kan worden.

De kajuit is toegankelijk vanuit de open kuip en ingedeeld met kombuis, U-vormige dinette en sanitaire ruimte met handdouche en elektrisch toilet. De dinette is eenvoudig om te bouwen tot extra slaapplaats. De achterkajuit is toegankelijk vanuit de open kuip en ingedeeld met royaal dubbel bed (1.40 x 2.02 m) en kastruimte. Aan handige en slimme bergruimtes is geen gebrek aan boord van de Nidelv 950 S-line.

Dankzij de overnaadse rompvorm met sprayrail heeft de Nidelv 950 S-line een heel plezierig vaargedrag bij zowel langzaam als snelvarend (ca. 27 km/h). Met de krachtige motorisering in combinatie met het zeewaardige onderwaterschip is zij ook geschikt voor het grotere water. De vele mogelijkheden en de uitstraling van deze luxe spitsgatter doen het hart van iedere watersporter sneller kloppen.  

In de nieuwe Nidelv 950 S-line komen bewezen kwaliteit en hedendaagse vernieuwing samen. Beproefde kwaliteit naar de normen en wensen anno nu!

Deze Nidelv 950 S-line is alleen gebruikt voor demonstratie doeleinden en direct leverbaar. Uw unieke kans om een ‘nieuwe’ Nidelv 950 S-line te varen voor de prijs van een occasion!

Merk:

Nidelv

Type:

950 S-line -DEMO-

Vraagprijs:

€ 179.000,-

Bouwjaar:

2022

Afmetingen:

9.46 m x 3.30 m x 0.82 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH110, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Nidelv 950 S-line -DEMO-

Subject:
* Verplicht veld