Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Primeur 600 tender naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Primeur 600 tender

Luxe Primeur 600 Tender in frisse kleurstelling en met complete uitrusting. Geheel verkeerd in nieuwstaat en is inclusief trailer.

Deze Primeur 600 Tender onderscheidt zich door haar frisse en moderne kleurstelling, waardoor ze direct in het oog springt. De luxe afwerking van zowel het interieur als exterieur verhogen het gevoel van exclusiviteit. Het geheel is met zorg samengesteld en compleet uitgerust met voorzieningen die elke uitstap op het water tot een groot plezier maken.

Dankzij de tenderspiegel met geïntegreerde opstapjes en instapmogelijkheden in de kuip is deze sloep vanuit alle posities gemakkelijk toegankelijk. Achterin de open kuip is, rondom de overzichtelijke stuurconsole, een comfortabele U-bank gesitueerd. Voorin de sloep is eveneens een comfortabele U-bank met kuiptafel. Voor diegenen die willen genieten van de zon, is er in een handomdraai een zonnebed beschikbaar waarop u heerlijk kunt ontspannen. Toch liever een schaduwplekje met een heerlijk briesje? Ook dat is realiseerbaar onder de luxe buiskap, op degelijk RVS frame, met oprol-/ en uitritsbare voorkant.

Met nog maar 17 draaiuren op de betrouwbare Vetus dieselmotor is deze Primeur 600 Tender werkelijk in nieuwstaat! De Vetus boegschroef vereenvoudigt het manoeuvreren wat bijzonder handig is tijdens het aan-/ en afmeren. Daarnaast biedt deze sloep het comfort van een compressorkoelkast, geïntegreerde RVS afvalemmer en draagbaar toilet, essentiële voorzieningen bij het maken van langere tochten zonder daarbij aan wal te moeten.

Voor het gemak van transport en opslag wordt de Primeur 600 Tender geleverd met trailer, waardoor u nog gemakkelijker de vrijheid heeft om uw vaargebied uit te breiden en nieuwe wateren te verkennen.

Al met al biedt de Primeur 600 Tender een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit, waardoor het de ideale keuze is voor de watersportliefhebber die op zoek is naar een luxe vaarervaring.

Merk:

Primeur

Type:

600 tender

Vraagprijs:

€ 44.940,-

Bouwjaar:

2023

Afmetingen:

6.00 m x 2.40 m x 0.45 m

Motor(en):

Vetus, M4.35, 33 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Primeur 600 tender

Subject:
* Verplicht veld