Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Intertender 820 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Intertender 820

De Intertender 820 is een ruime en comfortabele sloep, volledig in Nederland op de Interboat werf in Zwartsluis gebouwd.

De Intertender 820 is zeer ruim en biedt maximaal comfort waar u zich ook aan boord bevindt. Dankzij de geheel open spiegel en het royale zwemplateau is deze tender vanuit alle posities gemakkelijk toegankelijk. Daarnaast creëert de open spiegel een ruim ligbed voor meerdere personen, direct grenzend aan het water. Voor het maken van schaduwplekken is er een biminitop en kuiptent, op degelijk RVS frame, aanwezig.

Achterin de open kuip is, rondom de overzichtelijke stuurconsole, een comfortabele U-bank gesitueerd. Daarnaast liggen binnen handbereik twee consoles met daarin de koelkast, geïntegreerd afvalemmertje en opbergruimte. Voorin is eveneens een comfortabele U-bank met uitklapbare kuiptafel. In een handomdraai is deze U-bank om te bouwen tot een ruime loungeplaats. De open kuip is volledig gelijkvloers met een klein afstapje naar het toiletruimte in de voorpunt.

De krachtige motorisering zorgt voor perfecte en stabiele vaarprestaties en dankzij de aanwezige boegschroef is het manouvreren kinderspel. Met de Vetus 52 pk verplaatst u zich sneller dan gemiddeld (max. snelheid net geen 20 km/h waardoor een vaarbewijs niet verplicht is) zodat ook het ruimere water veilig te bevaren is.

De Intertender 820 is een uiterst chique, klassieke maar toch ook moderne sloep die dankzij de ruimte en comfort zeer geschikt is voor mooie dagtochten met uw familie en vrienden of zelfs voor samen heerlijke weekendjes weg!

Merk:

Intertender

Type:

820

Vraagprijs:

€ 69.900,-

Bouwjaar:

2020

Afmetingen:

8.10 m x 2.80 m x 0.70 m

Motor(en):

Vetus, M4.56, 52 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Intertender 820

Subject:
* Verplicht veld