Jachtmakelaardij

logo emci
Stuur de advertentie van Smelne Vlet 1200 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Smelne Vlet 1200

Deze fraaie Smelne Vlet met achterkajuit en comfortabel interieur is nu beschikbaar voor het maken van een onvergetelijke tijd op het water.

De Smelne Vlet heeft zeer goede vaareigenschappen, is uitermate wendbaar en gemakkelijk toegankelijk. De brede gangboorden met dubbele RVS railing rondom en RVS handrailingen op het salondak geven een veilig gevoel tijdens de aan- en afmeer manoeuvres. Vanuit de gangboorden, of vanaf het zwemplateau, is het ruime achterdek toegankelijk. Het achterdek is overkapt met een cabriokap + biminitop op RVS frame en is rondom voorzien van vaste railingborden. Onder de cabriokap bevindt zich de overzichtelijke midscheepse stuurstand met stuurstandbank en achteringang naar het interieur.

Het interieur is uit teakhout en afgewerkt met massief lijstwerk wat zorgt voor een nautische uitstraling. De salon heeft een prettige lichtinval en is ingedeeld met een comfortabele U-bank en bijpassende salontafel met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis, voorzien van keuken en dinette.  In het voorschip is een slaaphut met V-bed en veel kastruimte. In het achterschip is een centraal toegankelijke sanitaire ruimte met toilet en wasgelegenheid. Daarnaast is er de eigenaarshut met ruim vrijstaand dubbel bed, veel kastruimte en sanitaire ruimte met douche en wasgelegenheid ensuite. Alle ruimtes aan boord van deze Smelne Vlet zijn optimaal benut en voorzien van tal van slimme opbergruimtes.

Naast de al complete specificatielijst zijn de volgende items het extra benoemen waard; niet rokers schip(!), boeg-/ en hekschroef met afstandsbediening, autopiloot met afstandsbediening, AIS, 3x 120 Watt zonnepaneel + laadregelaar, 2 dynamo's, WMMT brandstof bacterie filter, dubbel omschakelbaar brandstof voorfilter, gas en CO alarmsysteem met elektrisch bedienbare gasafsluiter, dubbel dakluik in voorkajuit dak met combi-rolo’s (hor + verduistering), horren t.b.v. patrijspoorten, spiegelluik in achterkajuit, screens voor rondom salonramen, indirecte sfeerverlichting in salon, interieur verlichting in LED, diverse USB-laadpunten, RVS anker, onderwaterschipbehandeling + vernieuwen anodes en complete motorservice uitgevoerd in 2023.

Sinds de bouw van deze Smelne Vlet is ze in eigendom geweest van één familie en heeft de boot altijd in een schiphuis gelegen. Dit in combinatie met het altijd op tijd uitgevoerde onderhoud doet u bij het aan boord gaan meteen ervaren dat het hier om een gaaf en keurig verzorgd exemplaar gaat. Kortom; deze Smelne Vlet 1200 is voor een onvergetelijke tijd op het water en het maken van de mooiste herinneringen met uw familie, vrienden of gasten!

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1200

Vraagprijs:

Onder Bod

Bouwjaar:

2002

Afmetingen:

12.75 m x 4.15 m x 1.15 m

Motor(en):

Volvo Penta, TAMD41H, 145 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Smelne Vlet 1200

Subject:
* Verplicht veld