Jachtmakelaardij

logo emci

Scand 25 Classic

De Scand 25 Classic is een prachtige Noorse spitsgatter met een open kuip en volwaardige accommodatie voor langer verblijf op het water.

Bij het zien van deze origineel in Nederland geleverde Scand 25 Classic zult u versteld staan; alsof ze gister van de werf is afgeleverd en absoluut nieuwwaardig!

De Scand 25 Classic is een handzaam polyester motorjacht en zeer geschikt voor een dagje op het water of voor langer verblijf aan boord dankzij de volwaardige accommodatie met meerdere comfortabele zitgroepen, handige keuken, complete sanitaire ruimte en eenvoudig realiseerbare slaapplaatsen.

De open kuip is goed toegankelijk en ingedeeld met U-vormige zitgroep en bijpassende in hoogte verstelbare tafel zodat er in een handomdraai ook een lounge bed gecreëerd kan worden. Daarnaast is er de stuurstand met verstelbare stuurstoel aan stuurboord. Op de keuken, aan bakboord, is een extra stuurstoel geplaatst die bij gebruik van de keuken weg te klappen is. In het voorschip is een ruime rondzit met bijpassende in hoogte verstelbare tafel zodat hier, naast de vaste één persoons slaapplaats, een extra slaapplaats gerealiseerd kan worden. De sanitaire ruimte is voorzien van toilet en wasgelegenheid.

Het ontwerp van de Scand 25 Classic is, ondanks de naam anders doet vermoeden, tijdloos. Daarbij is de afwerking van hoge kwaliteit en is het geheel in nieuwstaat waardoor deze Noorse een echte eyecatcher is op het water.

Kortom, de Scand 25 Classic is een boot waar u nog jaren van kunt genieten!

Merk:

Scand

Type:

25 Classic

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1999

Afmetingen:

7.87 m x 2.90 m x 0.74 m

Motor(en):

Volvo Penta, MD22L, 50 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom