Jachtmakelaardij

logo emci

Vedette Cantia 31 Launch

Robuust, degelijk gebouwd en stabiel polyester full-cabrio motorjacht, van bekende Vedette werf, met comfortabel en doordacht ingedeeld interieur.

De Vedette Cantia is een eenvoudig bevaarbaar en goed toegankelijk motorjacht. Vanuit de brede gangboorden of vanaf het zwemplateau, via de spiegeldeur, is er toegang naar de ruime open kuip. De open kuip is ingedeeld met twee L-vormige kuipbanken met daarin veel bergruimte, overzichtelijke stuurstand met stuurstoel en meevaarstoel op verstelbaar onderstel. De crème kleurige kuiptent kan in z’n geheel geopend worden om zo het ultieme cabrio-varen-gevoel te beleven.

Vanuit de open kuip is het interieur bereikbaar. De kajuit is ingedeeld met comfortabele zithoek met daartegenover de keuken. De sanitaire ruimte is centraal toegankelijk en voorzien van elektrisch toilet en douchemogelijkheid. In het voorschip is een slaaphut met V-bed en onder de kuipvloer een extra slaapgelegenheid met dubbel bed. Alle ruimtes aan boord van de Vedette Cantia zijn inventief ingedeeld en voorzien van voldoende opbergmogelijkheden.

Naast de genoemde specificaties zijn ook de volgende items het benoemen waard; kunststof teakdek in open kuip, RVS instaphulp ter hoogte van open kuip, ruitenwissers met intervalfunctie, extra verwarminguitstromen in open kuip, centraal stofzuigsysteem, horren + regenkapjes t.b.v. patrijspoorten, combi-rolo (verduistering + insecten hor) voor dakluik in voorkajuit, vulstuk voor V-bed in voorkajuit, oude kuiptent bruikbaar als eventuele wintertent.

Merk:

Vedette

Type:

Cantia 31 Launch

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2017

Afmetingen:

9.85 m x 3.55 m x 0.85 m

Motor(en):

Nanni, N4.60, 60 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom