Jachtmakelaardij

Privateer 37

Robuust stalen motorjacht met multiknikspant romp en waaiersteven. Sfeervol scheeps interieur met praktische indeling.

De Privateer 37 is een ruim motorjacht met zeer prettige vaareigenschappen. De gangboorden zijn gemakkelijk toegankelijk en voorzien van veilige RVS railing rondom. Vanuit de gangboorden is toegang naar het achterdek wat voorzien is van midscheepse stuurstand, vaste dekbank, elektrisch strijkbare mast en achteringang naar het interieur.

Het interieur is sfeervol en met massief lijstwerk en houten vloeren afgewerkt. De salon is ingedeeld met royale U-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis die ingedeeld is met keuken en dinette. In het voorschip is een slaaphut met stapel V-bed en voldoende kastruimte. In het achterschip is een separate douche-/toiletruimte en eigenaarshut met vrijstaand dubbel bed, dubbel spiegelluik en veel kastruimte rondom. Alle ruimtes aan boord zijn praktisch ingedeeld en beschikken over voldoende bergruimte.

Deze Privateer is zowel van binnen als van buiten goed onderhouden. Zo is in 2019 het complete schip gespoten, zijn de schroefas en lagers vernieuwd en is in september 2023 het onderwaterschip gestraald en van nieuwe coating/antifouling voorzien. Klaar voor vertrek en om te genieten van een comfortabel verblijf aan boord!

Merk:

Privateer

Type:

37

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

11.60 m x 3.80 m x 1.10 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT43, 106 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom