Jachtmakelaardij

Inter 9000 Nor-Line

Sportieve en praktische Noorse polyester familie cruiser; dat is in het kort samengevat de Inter 9000 Nor-Line.

De Inter 9000 Nor-Line is gemakkelijk toegankelijk via de polyester boeg-opstap die toegang geeft naar het voordek en de gangboorden. De gangboorden zijn veilig beloopbaar dankzij de RVS railing en diverse RVS handrailingen rondom. Vanaf het zwemplateau is de open kuip bereikbaar via de spiegeldeur. De open kuip is gezellig ingedeeld met verschillende banken tegenover elkaar geplaatst. De kombuis is aan bakboord met daarop een meevaarstoel geplaatst. Tegenover de kombuis is de stuurstand die van alle benodigde navigatieapparatuur is voorzien. Het voorschip is ingedeeld met dubbel bed met daaronder een grote bergruimte, extra enkel bed in onderkooi, voldoende kastruimte en sanitaire ruimte die voorzien is van wasgelegenheid, toilet en handdouche. In de achterkajuit is nog een extra slaapplaats voor twee personen.

Met de vijf vaste slaapplaatsen en gezellige indeling van de open kuip is de Inter 9000 Nor-Line een echt familieschip die mede dankzij de krachtige motorisering op een groot vaargebied te bevaren is.

Compleet uitgevoerd met; boegschroef, zonnepanelen, complete serie Raymarine navigatieinstrumenten, ontwaseming op raampartij, hekanker, extra (buitenwater)spoelkraan in kombuis, verwarming, boiler, douche, etc.

Merk:

Inter

Type:

9000 Nor-Line

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2005

Afmetingen:

9.00 m x 2.90 m x 0.70 m

Motor(en):

Yanmar, 4LHA-STP, 240 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom