Jachtmakelaardij

Stuur de advertentie van Ijlstervlet 1050 OK naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Ijlstervlet 1050 OK

Klassiek model open kuip vlet, met scheeps interieur en mooie specificatielijst. In keurige staat en beschikbaar van de eerste eigenaar.

De IJlstervlet is gemakkelijk toegankelijk en dankzij de brede gangboorden, met RVS railing rondom, veilig beloopbaar. Vanuit de gangboorden is de open kuip bereikbaar. De open kuip is voorzien van vaste kuipbank met daarin en onder de kuipvloer veel bergruimte. De recent vernieuwde crème gemêleerde kuiptent zorgt voor beschutting bij alle weersomstandigheden.

Op gelijk niveau met de open kuip is de salon die met twee openslaande deuren aan elkaar verbonden kunnen worden zodat er een grote leefruimte ontstaat. De salon is ingedeeld met een salonbank, meevaarbankje (geplaatst op de koelkast), kastenwand en binnenstuurstand. De binnenstuurstand is van alle benodigde navigatieapparatuur voorzien zodat u feilloos de mooiste plekjes op en rondom het water weet te vinden en dankzij de boeg-/ en hekschroef is manoeuvreren kinderspel!

Eén niveau lager, in het voorschip, is in open verbinding met de salon de keuken gesitueerd. Daartegenover is een ruime sanitaire ruimte met elektrisch toilet, wasgelegenheid en douche. Achter de ruimte besparende vouwdeur bevindt zich de eigenaarshut met vrijstaand dubbel bed en voldoende kast-/ en bergruimte. Ook kan de salonbank in een handomdraai omgebouwd worden tot een extra slaapplaats.

Deze IJlstervlet geeft een verzorgde indruk en heeft tijdens de winterperiode altijd in een droge stalling gestaan. September 2023 is het onderwaterschip van een frisse laag antifouling voorzien, de romp opnieuw gespoten en is de kabelaring vernieuwd. Oftewel; klaar voor vertrek en nog vele mooie tochten over de Europese waterwegen.

Merk:

Ijlstervlet

Type:

1050 OK

Vraagprijs:

Onder Bod

Bouwjaar:

2006

Afmetingen:

10.50 m x 3.50 m x 0.90 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH3-TE, 75 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Ijlstervlet 1050 OK

Subject:
* Verplicht veld