Jachtmakelaardij

logo emci

Smelne Vlet 1300 AK

Royale Smelne Vlet 1300 AK die zeer geschikt is voor langer verblijf aan boord en/of het maken van verre tochten.

Vanuit de brede gangboorden is er gemakkelijk toegang naar het ruime achterdek. Het achterdek is voorzien van overzichtelijke stuurstand met vaste Recaro stuurstoel aan SB, achteringang aan BB en twee dekskisten. Dankzij het vaste windscherm en de XL-cabriokap is hier bij alle weersomstandigheden goed te verblijven.

Vanaf het achterdek komt u in de salon welke ingedeeld is met L-vormige zitbank met daartegenover een kastenwand. In het voorschip is de kombuis welke in open verbinding is met de salon. De kombuis is voorzien van een compleet ingerichte keuken en royale U-vormige dinette. In het achterschip is een centraal toegankelijke toiletruimte en de eigenaarshut met ruim vrijstaand dubbel bed, spiegelluik, veel kastruimte en doucheruimte ensuite.

Dit motorjacht is dankzij de vele opties zeer geschikt voor langer verblijf aan boord, denk hierbij aan de thermopane beglazing, centrale verwarming, XL-cabriokap rondom het gehele achterdek, generator, Miele was/-droogcombinatie, dubbele koelkast + koelbox, etc.

Het geheel geeft een verzorgde indruk waarbij in 2022 de hydraulische boeg-/ en hekschroef vernieuwd zijn en in oktober 2023 de romp opnieuw gespoten, in moderne blauwe kleurstelling en de opbouw professioneel gepolijst/behandeld is.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1300 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1997

Afmetingen:

13.30 m x 4.40 m x 1.15 m

Motor(en):

Perkins, M225Ti, 225 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom