Jachtmakelaardij

logo emci

Proficiat 1010 GL

Stalen achterkajuit motorkruiser met 2 slaaphutten. Beschikbaar van de eerste eigenaar. Ideale gezinsboot!

De Proficiat 1010 GL is een praktisch en gemakkelijk toegankelijk motorjacht. De brede gangboorden zijn goed beloopbaar en van veilige RVS railing rondom voorzien. Vanuit de gangboorden is toegang naar het achterdek wat voorzien is van een midscheepse stuurstand en achteringang naar het praktisch ingedeelde interieur. De salon is voorzien van een L-bank met daartegenover een kastenwand. In de kastenwand is de binnen (nood-)stuurstand verwerkt waar u toch de volledige controle over de boot heeft. In open verbinding met de salon is de kombuis, ingedeeld met keuken en daartegenover de dinette. In het voorschip is een afgesloten slaaphut met stapelbed en bergruimte. In het achterschip is centraal toegankelijk een sanitaire ruimte met toilet, douche en wasgelegenheid. Ook is er de eigenaarshut met dubbel bed, spiegelluik en bergruimte.

Compleet uitgevoerd met boegschroef, acculader, scheidingstransformator, zonnepanelen, compressorkoelkast, boiler, verwarming, Neptune mastrassen in achterkajuit, spiegelluik, biminitop, RVS davits, etc.

De Proficiat kruisers staan bekend om hun gemakkelijke manoeuvreerbaarheid, praktische indeling en no-nonsens! Deze Proficiat kruiser is netjes bij de tijd gehouden door haar eerste en huidige eigenaar.

 

Merk:

Proficiat

Type:

1010 GL

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2004

Afmetingen:

10.10 m x 3.25 m x 0.80 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT4.29, 65 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Proficiat 1010 GL

Subject:
* Verplicht veld