Jachtmakelaardij

logo emci

Babro 1050 AK

Stalen achterkajuit motorjacht, met brede gangboorden, royale salon en twee slaaphutten.

Deze verzorgde Babro kruiser is gemakkelijk toegankelijk en goed beloopbaar over de brede gangboorden met veilige RVS railing rondom. Vanuit de gangboorden is het achterdek toegankelijk, met midscheepse stuurstand, meevaarbankje (gaskluis) en achteringang naar het interieur. Het achterdek is met recent vernieuwde extra grote cabriokap + biminitop overkapt.

Het interieur is vervaardigd uit scheeps teakhout en ingedeeld met L-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand en binnenstuurstand. In open verbinding met de salon is de kombuis met keuken en daartegenover de dinette. In het voorschip is een afgesloten slaaphut met stapel V-bed en voldoende kastruimte. In het achterschip is een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en douchegelegenheid. In de achterkajuit is de eigenaarshut met dubbel bed, kaptafel en veel kastruimte.

Deze Babro kruiser is keurig onderhouden en recent geschilderd in 2-componenten verf, ook is de techniek weer up-to-date gebracht en is de stoffering vernieuwd in moderne kleurstelling.

Compleet uitgevoerd met boegschroef, 120 Watt zonnepanelen met laadregelaar (2022), acculader/omvormer (2022), compressorkoelkast (2022), verwarming, RVS davits, RVS fenderkorven voor 6 fenders, etc.

Merk:

Babro

Type:

1050 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1994

Afmetingen:

11.20 m x 3.50 m x 1.00 m

Motor(en):

Hino, W04D, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom