Jachtmakelaardij

Stuur de advertentie van Rijnlandvlet 1350 AK naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Rijnlandvlet 1350 AK

De Rijnlandvlet 1350 is een klassiek vormgegeven motorjacht met achterkajuit, ruim bemeten vertrekken en complete specificatielijst.

Deze Rijnland vlet is als casco geleverd door Scheepswerf de Volharding te Zwammerdam en door haar eerste eigenaar in eigen beheer afgebouwd.

De brede gangboorden zijn gemakkelijk toegankelijk en veilig beloopbaar dankzij de RVS railing rondom. Het achterdek is ruim en voorzien van midscheepse stuurstand en achteringang naar het interieur. Ook is aan bakboordzijde een zijingang ter hoogte van de binnenstuurstand.

Het interieur is vervaardigd uit eikenpanelen met parket vloeren door het gehele schip. De salon is zeer ruim en ingedeeld met U-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand en binnenstuurstand aan bakboord. In open verbinding met de salon is de kombuis met keuken en dinette. Vanuit de kombuis zijn de toiletruimte en voorkajuit toegankelijk. De toiletruimte is voorzien van elektrisch toilet en wastafel/fonteintje. De gastenhut beschikt over twee enkele bedden en voldoende kastruimte. In het achterschip is een sanitaire ruimte, ingericht als doucheruimte met wastafel. Ook is er een grote bergkast. De eigenaarshut met vrijstaand bed en voldoende kastruimte bevindt zich ook in het achterschip.

Het geheel heeft een nette basis. Zo is recent de romp opnieuw gespoten, is het onderwaterschip voorzien van nieuwe antifouling, heeft de motor een servicebeurt gehad en zijn de accu’s vernieuwd. Een schip met potentie!

Merk:

Rijnlandvlet

Type:

1350 AK

Vraagprijs:

€ 136.780,-

Bouwjaar:

2001

Afmetingen:

13.50 m x 4.40 m x 1.40 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT64, 159 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Rijnlandvlet 1350 AK

Subject:
* Verplicht veld