Jachtmakelaardij

logo emci

Vedette 33 Trust

Modern met krachtige lijnen vormgegeven open kuip motorjacht, van bekende Vedette werf, met perfecte vaareigenschappen en complete specificatielijst.

De Vedette Trust 33 is de kleinere variant van de huidige Vedette Navigator modellenrange en in samenspraak met de eerste en huidige eigenaar ontwikkeld. Mede dankzij de bijlboeg en sprayrail zijn de vaareigenschappen subliem te noemen en is er meer ruimte gecreëerd in het voorschip. Ondanks het moderne lijnenspel zijn de bekende Vedette kernmerken aanwezig.

De Vedette Trust is van alle zijden goed toegankelijk. Zo zijn er aan zowel stuur-/ als bakboord toegangsdeuren in de romp aangebracht maar zorgt ook de spiegeldeur, vanaf het zwemplateau, voor een goede bereikbaarheid van de open kuip. Zo kunt u eigenlijk op alle mogelijke manieren aanleggen zonder belemmeringen bij het aan-/ en van boord gaan.

De open kuip is ingedeeld met twee L-vormige kuipbanken. In de kuipbanken is veel bergruimte met zelfs mogelijkheid voor het opbergen van vouwfietsen in het daarvoor bestemde vouwfietscompartiment. De open kuip is deels overkapt door het verlengde salondak. Op gelijk niveau met de open kuip is het stuurhuis, toegankelijk via de openslaande aluminium pui. Het stuurhuis is licht en luchtig dankzij het elektrisch te bedienen glazen schuifdak met hor/verduistering en diverse schuiframen in de opbouw. Het stuurhuis is ingedeeld met dinette en overzichtelijke stuurstand met verstelbare bank aan bakboord en meevaarbank en keuken aan stuurboord. In het voorschip, één niveau lager, is een sanitaire ruimte en eigenaarshut. De eigenaarshut kan afgesloten worden middels een schuifdeur en heeft veel bergruimte en ruim vrijstaand bed. De doucheruimte ligt ensuite aan de eigenaarshut. De sanitaire ruimte is centraal bereikbaar en voorzien van elektrisch toilet en wasgelegenheid.

Naast de al complete specificatielijst zijn ook de volgende items het benoemen waard; elektrisch strijkbare mast (min. doorvaarthoogte 2.40m), RVS berghout en RVS slijtstrip rondom zwemplateau, zonnepaneel met laadregelaar op stuurhuisdak, elektronische motorbediening, motorgegevens afleesbaar via Axiom scherm, Raymarine CAM210 achteruitkijkcamera op mast, Raymarine AIS650, Victron BMV battery monitor, in hoogte verstelbaar stuurwiel, ontwaseming functie op frontramen, ruitenwissers met interval functie, oriëntatie verlichting in open kuip, dimmer op salonverlichting, extra 55 liter vrieslade, centraal stofzuigsysteem, gasdetector, corean werkbladen, dakluik met hor/verduistering in eigenaarshut, horren + regenkapjes voor patrijspoorten, watergesmeerde RVS schroefasinstallatie.

Geen lange levertijden maar direct varen in een Vedette die absoluut in nieuwstaat verkeerd? Misschien is dit wel uw kans!?

Merk:

Vedette

Type:

33 Trust

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2018

Afmetingen:

10.25 m x 3.50 m x 0.95 m

Motor(en):

Volvo Penta, D3, 110 pk

Ligplaats:

Niet in verkoophaven, bezichtiging op afspraak