Jachtmakelaardij

logo emci

Vedette 11.30 Cabin

Elegant en smaakvol full-cabrio motorjacht van de bekende Vedette werf. Uitgevoerd met mooie opties en indeling met 2 slaaphutten.

Deze Vedette 11.30 Cabin is door haar eerste en huidige eigenaar met zorg en zeer smaakvol samengesteld. Dankzij het elegante lijnenspel, diverse wittinten van het exterieur en kunststof teakdekken is deze Vedette een echte eyecatcher! Het smaakvolle interieur is uitgevoerd in notenhout, afgewerkt met massief lijstwerk en luxe lederen bekleding.

De gemakkelijk toegankelijke brede gangboorden, met veilige RVS railing rondom, geven dankzij de geïntegreerde draaitrappen eenvoudig toegang tot het zwemplateau. Vanaf het zwemplateau is via de spiegeldeur de open kuip bereikbaar. De ruime open kuip is ingedeeld met comfortabele kuipbank, overzichtelijke stuurstand met vaste stuurstoel aan stuurboord en meevaarstoel aan bakboord. In de kuipbanken is veel bergruimte met zelfs mogelijkheid voor het opbergen van vouwfietsen in het daarvoor bestemde vouwfietscompartiment. De open kuip is overkapt met een gemakkelijk te openen en sluiten full-cabriokap.

Vanuit de open kuip is er toegang naar de kajuit. De kajuit is ingedeeld met comfortabele L-vormige dinette met vaste tafel en losse poef. Tegenover de dinette is de L-vormige keuken en gastenhut. De gastenhut is voorzien van een enkel bed wat in een handomdraai tot dubbel bed omgebouwd kan worden. Ook zijn vanuit de kajuit de twee sanitaire ruimtes toegankelijk, één ingericht als toiletruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid, de andere als doucheruimte. In het voorschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed en voldoende kastruimte. Alle ruimte aan boord is zeer doordacht ingedeeld met tal van slimme opbergmogelijkheden.

De boot ‘aanmeren’ waar u maar wil, om zo bijvoorbeeld in de vrije natuur volledig tot rust te kunnen komen, is mogelijk dankzij de dubbele spudpalen (voor+achter!). Een kostbare optie die niet alleen functioneel maar ook handig in gebruik is wanneer u bijvoorbeeld voor een brug moet wachten of om in alle rust te kunnen aanleggen aan de steiger.

Noemenswaardig en diverse items die deze Vedette 11.30 Cabin bijzonder maken; extra verzonken patrijspoorten in romp, horren + regenkapjes voor patrijspoorten, 3 dakluiken in kajuitdak met screen/verduistering, ontwaseming-functie op windscherm, RVS handrailingen op kajuitdak, RVS klapbare mast op kajuitdak, 2 Ankreo spudpalen (voor + achter), ruitenwissers met interval functie, Glomex Evo 4G Wi-Fi antenne, Victron BMV-712 smart battery monitor, dimmer op salon verlichting, Corean werkblad in kombuis, lattenbodems onder matras in voorkajuit, etc.

De Vedette motorjachten staan bekend om de perfecte vaareigenschappen, dit in combinatie met de fluisterstille motorisering zorgt ervoor dat deze Vedette 11.30 Cabin een plezierige reispartner en op een groot vaargebied bevaarbaar is.

Merk:

Vedette

Type:

11.30 Cabin

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2015

Afmetingen:

11.65 m x 4.15 m x 1.05 m

Motor(en):

Nanni, N4.100, 100 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom